Βιασμός 21χρονου σε δομή με ειδικές ανάγκες από 22χρονο τρόφιμο στη Θεσσαλονίκη



 

Βιασμός μεταξύ ενηλίκων καταγγέλθηκε σε παράρτημα δομής ατόμων με ειδικές ανάγκες στη Θεσσαλονίκη. Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης και ο καταγγελλόμενος, κατηγορούμενος για βιασμό, καθώς και για απλή σωματική βλάβη και εξύβριση, παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή. Ζήτησε όμως και έλαβε προθεσμία και αναμένεται να δώσει εξηγήσεις τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο κατηγορούμενος όσο και το θύμα, 22 και 21 ετών αντίστοιχα, είναι τρόφιμοι της δομής. Ο 21χρονος μετέβη, συνοδεία ψυχολόγου της δομής, στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης – Συκεών.

Το ερώτημα που εγείρεται είναι πώς δεν αντιλήφθηκε κάποιος κάτι από τους εργαζόμενους στη συγκεκριμένη δομή, η οποία έχει πορεία χρόνων και ανήκει στο κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζητήθηκε, κατά πληροφορίες, να διεξαχθεί ξεχωριστή έρευνα για τυχόν ποινικές ευθύνες σε βάρος των υπευθύνων της δομής, επειδή δεν αντιλήφθηκαν ή δεν απέτρεψαν το καταγγελλόμενο συμβάν.

ertnews.gr

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βιασμός 21χρονου σε δομή με ειδικές ανάγκες από 22χρονο τρόφιμο στη Θεσσαλονίκη

  1. Βασανιστές όλοι που φτιάξανε δομές και κιβωτούς.
    Εκμεταλλευτές των ανθρώπων.
    Τους στοιβάζουν στα κολαστήρια και τους αφήνουν στο έλεος
    της τύχης ή της ατυχίας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.