Από θέση φίλαθλου της ομάδας του «ΕΟΡΔΑΙΚΟΥ» – Γράφει ο Μιχάλης Ραμπίδης



 

Ανεξάρτητα από το χθεσινό νικηφόρο αποτέλεσμα του «ΕΟΡΔΑΙΚΟΥ με τον «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ» ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ 2-0 σε  ένα παιχνίδι με στρογγυλή μπάλα, όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά.  Κρίνοντας την συνολική εικόνα θέλω να συγχαρώ και να επισημάνω:

1ον Τον πρόεδρο του “ΕΟΡΔΑΙΚΟΥ”  Θανάση Κρυτσάνη και τα μέλη Δ.Σ. του συλλόγου, για τον άψογο σχεδιασμό της ομάδας και το ξεπέρασμα τόσων δυσκολιών, (άπλωσαν τα πόδια όσο τους επέτρεπε το πάπλωμα) !!! Να συνεχίσουν ακάθεκτοι και με τα ίδια σταθερά βήματα!

2ον Το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές γιατί 18 συνεχόμενες νίκες και πρωτιά, με τις όποιες δυσκολίες έχει ένα ερασιτεχνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, μόνο τυχαίες δεν μπορεί να είναι. Καλή συνέχεια!

3ον Τους φιλάθλους μας, που μετά από πολλά χρόνια μας “υποχρέωσε” η ομάδα μας, ο «ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ» να κατακλύσουμε το Δημοτικό Στάδιο “Αιμίλιος Θεοφανίδης” της Πτολεμαΐδας. Στα ευχάριστα πολλές παρουσίες γυναικών και μικρών παιδιών! Στα δυσάρεστα αισθητές απουσίες φίλων στην κερκίδα, που «έφυγαν» από κοντά μας. Ας μου επιτραπεί ως παλαιός φίλαθλος να επισημάνω: Επιβάλλεται κάποιοι θερμόαιμοι φίλαθλοι συντοπίτες μας που υπεραγαπούν την ομάδα και το έχουν αποδείξει, να ωριμάσουν (οι παλιοί …), να γίνουν πιο κόσμιοι (οι νεότεροι) όσο μπορούν και όσο επιβάλλεται στις εκδηλώσεις τους στο γήπεδο, για να μη διώξουμε τα μικρά παιδιά, τις γυναίκες και τις “διαφορετικές” (ήρεμες-κόσμιες ….) συμπεριφορές από την κερκίδα, που είναι απαραίτητο να συνυπάρχουν.

4ον Συνολικά την ομάδα του Μακεδονικού Σιάτιστας (αγωνιστικό τμήμα & φιλάθλους) τόσο για την αξιόλογη πορεία τους στο πρωτάθλημα, όσο και για την πολύ καλή συμπεριφορά τους χθες, στον αγωνιστικό χώρο (μη ξεχνάμε ήταν και για τους Σιατιστινούς αγώνας ανόδου κατηγορίας), όσο και την συμπεριφορά των φίλων μας Σιατιστινών φιλάθλων, στην φιλόξενη κερκίδα μας.

5ον Το διαιτητικό τρίο και κυρίως τον διαιτητή Σταύρο Τσιμεντερίδη, που σε ένα πραγματικά απαιτητικό & δύσκολο ντέρμπι έδειξε την κλάση του και παράλληλα απέδειξε ότι δίκαια σφυρίζει σε αγώνες Champions League! Μας τιμά ως συντοπίτης!

6ον Την επιτροπή του γηπέδου που έχει σε άριστη κατάσταση τον αγωνιστικό χώρο! Φυσικά το Δημοτικό μας Στάδιο είναι παλιό και έχει πολλές ελλείψεις. Θα μπορούσε ίσως ένα ρολόι-χρονόμετρο κάποιας φίρμας ορολογιών που θα ήθελε να διαφημιστεί, να τοποθετηθεί, γιατί είναι απαραίτητο.

7ον Τους άντρες και γυναίκες του Αστυνομικού Τμήματος για την διακριτική τους παρουσία (δεν αντιμετώπισαν προβλήματα), καθώς και της Τροχαίας που διευκόλυναν πεζούς και οχήματα, τόσο κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, όσο και κυρίως κατά την έξοδό τους.

8ον … 9 ον ….. Ζητώ συγνώμη για τις όποιες παραλήψεις. Είχαμε πολλές παρουσίες υποψήφιων βουλευτών.

ΤΕΛΟΣ θέλω να ευχηθώ στον ΕΟΡΔΑΙΚΟ μας να τερματίσει πρώτος, να περάσει και τον σκόπελο των αγώνων μπαράζ και να σταθεροποιηθεί στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Εμείς οι φίλαθλοι να είμαστε από κοντά σε κάθε αγώνα, σε κάθε εκδήλωση, να βοηθάμε και να ενθαρρύνουμε την «ομάδα»! Με σίγουρα και σταθερά βήματα, αντιμετωπίζουμε τις επόμενες θεμιτές φιλοδοξίες μας ….. Ο Θανάσης και τα άλλα παιδιά ξέρουν και στην πορεία θα γίνουν σοφότεροι ….     ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ  &  ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!

Σημ.: Αξίζουν συγχαρητήρια στην αήττητη πρωταθλήτρια ομάδα ποδοσφαίρου της ΚΟΖΑΝΗΣ, πέτυχε έναν πραγματικό άθλο! Ευχές για άνοδό και καλή πορεία στην  Champions League2!

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.