Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης: Το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας



 

Το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών για την τεχνολογία του υδρογόνου στην Ελλάδα είναι γεγονός και υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας με την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Μεγάλη η συμμετοχή και το ενδιαφέρον από πλήθος φοιτητών και επιστημόνων που εγράφησαν και το παρακολουθούν από όλη την Ελλάδα ενώ σπουδαίο και το δυναμικό των ακαδημαϊκών που συμμετέχουν και το υποστηρίζουν με τη διδασκαλία τους.
Είχα την ευκαιρία σήμερα να συναντηθώ μαζί τους στο χώρο του Πανεπιστημίου και να κάνουμε μια εξαιρετική συζήτηση γύρω από την προοπτική και το ρόλο του υδρογόνου στη Δυτική Μακεδονία.
Από μόνο του το μεταπτυχιακό αυτό δίνει τεράστια προστιθέμενη αξία στην προσπάθεια που κάνουμε για το χτίσιμο της αλυσίδας αξίας του υδρογόνου στην Περιφέρεια μας ενώ όπως τους εξήγησα οι ίδιοι ως ειδικευμένοι επιστήμονες θα είναι οι απόστολοι των εφαρμογών και των έργων της νέας αυτής τεχνολογίας στον τόπο μας.
Σε κάθε περίπτωση η Δυτική Μακεδονία με τους ανθρώπους της πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις και βαδίζει με σιγουριά και σταθερά το δρόμο της ανάβασης

2 σχόλια στο άρθρο “Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης: Το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

  1. Στέλιος Κ.καθηγητης.

    - Edit

    Απαντήστε

    Υδρογόνε;
    Εάν δεν γινόταν το φρικτό έγκλημα στα Τέμπη,τωρα θα έκλαιγε κόσμος πολυς στα ερείπια
    της γέφυρας.
    … η Δυτικη Μακεδονια….τον δρομο της αναβασης…
    Μετά την ανάβαση στον γολγοθα του λαου..που τον οδήγησε η επιτελική αχρηστία της πιο ανίκανης κυβερνήσεως από μεταπολιτευσεως,ακολουθεί η αποκαθήλωση σας,ηγγικεν η ώρα…
    Σκουριασε η ανάπτυξη σας στη Δυτική Μακεδονια σαν τα σκουριασμενα σίδερα της γεφυρας;
    Που είναι οι πολλές και οι καλές δουλειές που υποσχέθηκε ο λαοπλανος και εχθρόλαος;
    Είναι πίσω απ τον φράχτη που ύψωσε με τις ψευτιες και με τα ,επι 4 χρονια ,Τέμπη του!
    …. Η Δυτική Μακεδονια….βαδίζει με σιγουριά και σταθερά…
    Όπως βαδιζαν με σιγουριά και σταθερά τα τρένα που αγκαλιαστηκαν και όπως βαδιζαν με σιγουρια και σταθερά τα αυτοκίνητα στην επικίνδυνη γέφυρα και ασυντηρητη…από κατασκευης!
    Βγάλτε στα παζάρια το γιαπωνέζικο αυτοκίνητο με υδρογονο,γυρίστε το στις λαϊκές αγορές, βγειτε φωτογραφίες, βγάλτε μπλουζάκια με το σήμα Η2,μοιράστε το στα ελληνοπουλα και στα ΚΑΠΗ,γραψτε ..το Η2 και στην είσοδο της Δυτικής Μακεδονιας!
    Υποκριτές,πέσατε πάνω σ ένα αυτοκίνητο ξένο,αφήστε το ν αναπνευσει!
    Θυμιζετε τον αρκουδιαρη που γύριζε την ταλαιπωρημενη αρκουδα στα παζαρια
    και χορευε χωρίς ανάσα,το ντέφι σας λείπει,κάτω απ το Η2 ,βάλτε και ενα ντέφι μλπε,παλι!
    Αλήθεια,εκείνος ο λαοπλανος που γυριζε στα παζάρια της Ελλάδος και διαφήμιζε τα ηλεκτρικά ποδήλατα και τ αυτοκίνητα χωρίς οδηγους;
    Που ειναι;
    Παρηγορεί τον ” διασφαλιζουμε την ασφάλεια των τρενων”.
    Και η τηλεδιοικηση των τρενων;θα γίνει υδρογονοδιοικηση.
    Τα μεταπτυχιακά προγράμματα ευπρόσδεκτα και απαραιτητα!
    Καλά,δε βρέθηκε ένας πτυχιούχος στην έρμη Ελλάδα να κάνει ένα μεταπτυχιακό,απ την εποχη του Τρικούπη μέχρι σήμερα,με τίτλο” Η μανιβέλα του Τρικούπη και η ανυπαρκτη τηλεδιοικηση των τρενων στην Ελλάδα,το 2023,
    αν και δόθηκαν εκατομμύρια ευρω; ”
    Και μετα…η διπλωματική του με τιτλο” το predator του λαοπλανου και τα πλαστικά καπάκια από μπουκάλια νερού που βάζουν οι σταθμαρχες πάνω στα κόκκινα λαμπάκια για να βλέπουν τα πρασινα λαμπακια ..της πορείας των τρενων”
    Η2= Ημέρες 2×25 σας απόμειναν έως.. την πολιτική αποκαθήλωση σας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.