Taekwondo Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης: Αργυρό μετάλλιο με σημαντικούς βαθμούς ακόμη μια φορά ο Απόστολος Τεληκωστόγλου



 

Το αργυρό μετάλλιο, μαζί με πολύτιμους βαθμούς, σε τρίτη συνεχή διοργάνωση κατακτά ο αθλητής της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης Απόστολος Τεληκωστόγλου, στο G2 της Σοφίας στην ολυμπιακή κατηγορία των – 80 kg.  Ο αθλητής μας και μέλος της Προολυμπιακής ομάδας της χώρας μας, ύστερα από τέσσερις αγώνες με Κόσοβο, Πολωνία, Τουρκία, Ιταλία, κατέκτησε την 2η θέση,  χάνοντας στον τελικό κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες, από το νούμερο ένα της ολυμπιακής και παγκόσμιας κατάταξης, τον Ιταλό Simone Alessio.  Πήρε όμως σημαντικούς βαθμούς για το ράνκινκ, φέρνοντας τον ακόμη πιο κοντά στην απευθείας πρόκριση στους ολυμπιακούς αγώνες του 2024.

Σε τρεις διαδοχικές διοργανώσεις G2, i) στο President Cup της Ευρωπαϊκής ηπείρου στην Τουρκία, ii) στο President Cup της Αφρικανικής ηπείρου στην Αίγυπτο και iii) τώρα στη Σοφία, δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση συλλέγοντας πολύτιμους βαθμούς. Επόμενος σταθμός για τον παγκόσμιο πρωταθλητή του συλλόγου μας, το G2 του Βελγίου σε δυο εβδομάδες, πάλι ως μέλος της Προολυμπιακής μας ομάδας.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας , η επιστημονική ομάδα υποστήριξης και οι προπονητές του, συγχαίρουν τον Απόστολο που σε μιά ακόμη διοργάνωση κατακτά μετάλλιο και σημαντικούς βαθμούς. Ταυτόχρονα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει φυσικά και τους δύο ομοσπονδιακούς προπονητές που συνόδευσαν και καθοδήγησαν τον αθλητή μας στο πρωτάθλημα με επιτυχία , κυρίους Εφραιμίδη Παντελή και Ζηνέλη Θεόδωρο.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.