Combo στη Λισαβόνα, με τα γκολ στο Λονδίνο



Ξεκινάνε οι επαναληπτικοί της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο σημερινό πρόγραμμα η Μπενφίκα έχει ξεκάθαρο προβάδισμα στο ένα ζευγάρι, ενώ στο άλλο αναμένεται σπουδαία μάχη ανάμεσα σε Τσέλσι και Ντόρτμουντ.

Εδώ θα βρεις κορυφαία προγνωστικά για ακριβες σκορ

914. Μπενφίκα – Κλαμπ Μπριζ (22:00)

Τεράστιο το προβάδισμα της Μπενφίκα μετά τη νίκη της με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι στο Βέλγιο. Καλά τα αγωνιστικά νέα για τον Γερμανό τεχνικό Σμιντ, ο οποίος δήλωσε πως υπολογίζει στους Τσικίνιο και Γκέδες. Περίεργο το κλίμα στην Κλαμπ Μπριζ, στην οποία φαίνεται τετελεσμένη η απόφαση να απομακρυνθεί ο κόουτς Σκοτ Πάρκερ. Η ήττα στο πρώτο παιχνίδι ξεκίνησε τις μουρμούρες, η νέα στο πρωτάθλημα με 3-0 από την Οστάνδη ήταν το… κερασάκι.

Οι Βέλγοι δεν έχουν να χάσουν κάτι, πρέπει να παίξουν επιθετικά για να ψάξουν γκολ αν θέλουν να διεκδικήσουν τις λιγοστές πιθανότητες πρόκρισης που έχουν. Η Μπενφίκα είναι σε θέση να τους τιμωρήσει, η νίκη της μπορεί να συνδυαστεί με το Over, που είναι σε θέση να το φέρει και μόνη της.

➥ Το combo «1 & Over 2,5» είναι σε απόδοση 2.10.

915. Τσέλσι – Ντόρτμουντ (22:00)

Πιο ανοιχτός ο δεύτερος επαναληπτικός της ημέρας, η Ντόρτμουντ έχει μεν το προβάδισμα μετά τη νίκη με 1-0 στη Βεστφαλία, όμως είναι ένα σκορ που ανατρέπεται. Άλλωστε, η Τσέλσι αδικείται από την ήττα στο πρώτο ματς, είχε πολλές ευκαιρίες και άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία, όμως έπεσε πάνω στην τρομερή εμφάνιση του γκολκίπερ Κόμπελ. Μικρή «ανάσα» αποτέλεσε για τους «μπλε» η νίκη στο πρωτάθλημα επί της Λιντς, πάντως ο κόουτς Πότερ παραμένει υπό έντονη πίεση. Ο τιμωρημένος Μάουντ και ο τραυματίας Τιάγκο Σίλβα είναι μεταξύ των αρκετών απουσιών της.

Ασταμάτητη η Ντόρτμουντ, με τη νίκη επί της Λειψία για την Μπουντεσλίγκα έφτασε τις 10 συνεχόμενες σε επίσημα ματς. Πάντως, στην Αγγλία δεν… περνάει καλά εσχάτως, ηττήθηκε στις 6 από τις 7 πιο πρόσφατες επισκέψεις της στο Νησί. Αμφίβολος ο MVP του πρώτου αγώνα, Κόμπελ, εκτός ο σκόρερ του ίδιου αγώνα, Αντεγιέμι. Η αγωνιστική εικόνα και των δύο ομάδων δεν συνάδουν με το σετ και τον ξεκάθαρο φαβοριτισμό της Τσέλσι. Η Ντόρτμουντ, ακόμα κι αν η εστία της παραβιαστεί αυτή τη φορά από τους Άγγλους, μπορεί να σκοράρει και να διευκολύνει το έργο της.

➥ Θα ποντάρουμε στο G/G, που είναι σε απόδοση 1.75.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.