Στην κορυφή με… στυλ ο Παναθηναϊκός, προς τα δεξιά το λονδρέζικο ντέρμπι



Με στόχο να επανέλθει άμεσα στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League υποδέχεται ο Παναθηναϊκός τον Παναιτωλικό. Στην Πρέμιερ Λιγκ, τοπικό ντέρμπι που έχει και φόντο τη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου είναι το Μπρέντφορντ – Φούλαμ, ενώ Τορίνο και Μπολόνια δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους και πιθανόν να αλληλοεξουδετερωθούν.

Αναλυτική αξιολόγηση της στοιχηματικής bwin

1224. Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός (19:30)

Στη Σούπερ Λιγκ, ο Παναθηναϊκός έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας μετά τη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ και θέλει να επανέλθει άμεσα σε αυτήν. Ξαφνικό πρόβλημα άφησε εκτός τον Μπερνάρ. Ο Παναιτωλικός έχει ξεμείνει από στόχους. Πρόσφατα γνώρισε «βαριές» ήττες στις έδρες των ΑΕΚ και Ολυμπιακού, πληρώνοντας τον «ανοιχτό» τρόπο παιχνιδιού του. Δύσκολα θα αλλάξει τακτική στη Λεωφόρο ο Αναστασίου, αξίζει να κυνηγήσουμε τα τέρματα σε μια αγωνιστική με αρκετά υψηλά σκορ από τα φαβορί και συγκεκριμένα το Over 2,5 στο 1.98.

1248. Μπρέντφορντ – Φούλαμ (22:00)

Η Μπρέντφορντ είναι χωρίς αγώνα από τις 18/2 και το 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας. Παραμένει σε επαφή με τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο (στους -7β. από την 5η Λίβερπουλ, αλλά με ματς λιγότερα) και -μαθηματικά τουλάχιστον- μπορεί να ελπίζει. Αντίστοιχη φιλοδοξία και σε καλύτερη βαθμολογική μοίρα είναι η Φούλαμ, η οποία μάλιστα παίζει σε διπλό… ταμπλό, αφού έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά οι ομάδες για να δίνεται ξεκάθαρο αουτσάιντερ η Φούλαμ, άλλωστε το παιχνίδι έχει χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι και όλα γίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις. Θα ποντάρουμε στο καλοπληρωμένο διπλό, σε απόδοση 3.75.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.