Αγωνιστική Κίνηση Γυναικών Κοζάνης- Κάλεσμα σε συγκέντρωση για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη



 

Η Αγωνιστική Κίνηση Γυναικών Κοζάνης (μέλος της ΟΓΕ) εκφράζει τη θλίψη της για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των θυμάτων. Μας συγκλονίζει ο χαμός τόσων ανθρώπων, ιδιαίτερα νέων παιδιών.

Μας γεμίζει οργή το προδιαγεγραμμένο έγκλημα που έχει αυτουργούς τη σημερινή και όλες τις προηγούμενες  κυβερνήσεις που θυσιάζουν τις λαϊκές ανάγκες στο βωμό της πολιτικής που τις λογαριάζει ως κόστος για το κράτος και ως όφελος για τους επιχειρηματικούς ομίλους.

Η σημερινή πρόοδος της επιστήμης και της τεχνολογίας μπορεί να εξασφαλίσει δημόσιες υποδομές και συγκοινωνίες ασφαλείς και σύγχρονες, με μόνιμο και επαρκές προσωπικό που θα καλύπτουν τις ανάγκες των λαϊκών οικογενειών. Γι αυτό παλεύουμε ανυποχώρητα διεκδικώντας ό,τι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για εμάς και τις οικογένειές μας.

Καλούμε τις γυναίκες να συμμετέχουμε στην κινητοποίηση σήμερα Παρασκευή 3/3 στις 6:00 μμ στην κεντρική πλατεία Κοζάνης

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αγωνιστική Κίνηση Γυναικών Κοζάνης- Κάλεσμα σε συγκέντρωση για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη

  1. Η Αγωνιστική Κίνηση Γυναικών Κοζάνης (μέλος της ΟΓΕ) εκφράζει τη θλίψη της για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των θυμάτων. Μας συγκλονίζει ο χαμός τόσων ανθρώπων, ιδιαίτερα νέων παιδιών……

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ . Μόνο τα σίδερα δεν λυγίζουν μπροστά σε αυτό που έγινε.
    Για τη σύγχρονη γενοκτονία των αμβλώσεων, όμως, με τα εκατοντάδες ανυπεράσπιστα ανθρώπινα έμβρυα που πολτοποιούνται ή δολοφονούνται «επιστημονικά» στις κοιλιές των «μανάδων» τους, ηθελημένα και εκ προαιρέσεως και εν ψυχρώ, πού η θρηνωδία και ο ολοφυρμός; Πού η κήρυξη εθνικού πένθους; Πού η καταδίκη τους ; Αυτά γιατί να στερηθούν βίαια τη χαρά της ζωής; Δεν είναι πλάσματα του Θεού; Δεν είναι άνθρωποι σαν και μας; Δεν βρίσκουν τραγικό και βίαιο θάνατο; Και θάνατο σχεδιασμένο και υπολογισμένο εκ των προτέρων;

    ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ 3-3-23

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.