Συνδικάτο Οικοδόμων Κοζάνης: Ανακοίνωση για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη



 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδικάτου μας εκφράζει την θλίψη του για το τραγικό πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Εκφράζει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων που τόσο άδικα έχασαν την ζωή τους.

Οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης για τη μετωπική σύγκρουση των δυο αμαξοστοιχιών που άφησε πίσω της εκατόμβες νεκρών δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από υποσχέσεις για την αναζήτηση των αιτιών.

Για αυτό το έγκλημα υπάρχουν ευθύνες και πρέπει να αποδοθούν άμεσα, εδώ και τώρα.

Να απολογηθούν τώρα όλοι αυτοί που πούλησαν τον ΟΣΕ αντί να τον θωρακίσουν με σύγχρονα συστήματα ασφάλειας, αφήνοντας τους ελληνικούς σιδηροδρόμους με ελάχιστους εργαζόμενους, χωρίς κατάλληλη εκπαίδευση, εξειδίκευση και πιστοποίηση. Όλες οι κυβερνήσεις που απαξίωσαν τα έργα υποδομής αντί να τα ολοκληρώσουν, χωρίς συντήρηση και επισκευές που είναι απαραίτητες για την ασφαλή τους λειτουργία.

Καλούμε τα μέλη του συνδικάτου μας να συνδράμουν στην αιμοδοσία με σκοπό να ενισχύσουμε με μονάδες αίματος τα νοσοκομεία της Βορείου Ελλάδος.

Καλούμε επίσης στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 3 Μάρτη στις 6μμ στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης.

                                                       

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.