Primary Menu  

Προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας: ‘Στους 57 οι νεκροί- Έχουμε πάνω από δέκα σάκους με ανθρώπινα μέλη που δεν έχουν αναγνωριστεί’



 

Στους 57 ανέρχονται οι νεκροί από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη σύμφωνα με την προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας, κ. Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία μίλησε στο κεντρικό δλετίο του Realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη και την Ελισάβετ Σαλαμάρα.

Ηιατροδικαστής δήλωσε ότι σήμερα, Πέμπτη μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο άλλες 14 απανθρακωμένες σοροί οι οποίες ανεβάζουν τον τραγικό απολογισμό των νεκρών στους 57. Παράλληλα, σημείωσε ότι οι σάκοι που περιέχουν μεμονωμένα ανθρώπινα μέλη τα οποία ακόμα δεν έχουν αναγνωρισεί ξεπερνούν τους δέκα.

«Έχει ληφθεί από το κάθε μέλος DNA, οπότε κάποιο μέλος που μπορεί να ανήκει σε μια σορό διαμελισμένη, θα αποδοθεί στη σορό, κάποια μέλη που δεν θα ανήκουν σε σορό, θα έχουμε το DNA τους» ανέφερε, εξηγώντας τη διαδικασία ταυτοποίησης.

Ακούστε το ηχητικό: 

realnews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.