Ψήφισμα Φοιτητικών Συλλόγων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη



 

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας  Κοζάνης, και συγκεκριμένα οι Μηχανολόγοι μηχανικοί, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Σχεδιασμού Προϊόντων και Συστημάτων εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη μετά την μετωπική σύγκρουση των 2 τρένων, αργά χθες τη νύχτα.

Οι σκέψεις και η αγωνία μας βρίσκονται στους τραυματίες, σε όλους αυτούς που έχασαν τη ζωή τους, άδικα. Απαιτούμε να υπάρξει πλήρης διερεύνηση των αιτιών αυτής της τραγωδίας, να μην κρυφτεί ή συγκαλυφθεί τίποτε.

Οργανώνουμε την αλληλεγγύη μας, και καλούμε όλους τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας να συμμετέχουν άμεσα σε αιμοδοσία στο γενικό νοσοκομείο Κοζάνης τις ώρες 13:30μμ 15:00μμ.

Από τις 15:30 και μετά θα γίνεται αιμοδοσία στο χωριό Άργιλος Κοζάνης από το σύλλογο αιμοδοτών Γέφυρα Ζωής ( Παύλου Χαρίση 23) για τη μετακίνηση σας εκεί διαθέτει αυτοκίνητο ο σύλλογος αιμοδοτών, το τηλέφωνο επικοινωνίας για τη μετακίνηση στον Άργιλο είναι : 6977337561,

Τηλέφωνα επικοινωνίας φοιτητικών συλλόγων:

ΗΜΜΥ Σπύρος Μωυσιάδης 694 634 9606 Μηχ.Μηχ. Νίκος Μενυχτας 698 565 2195 Σχ. Πρ. Νίκος Θεοφιλόπουλος 6980386550

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.