Ανακοίνωση ΔΕΥΑΚ: Διακοπή υδροδότησης σε οδούς της Κοζάνης την Πέμπτη 2 Μαρτίου



 

Η Δ.Ε.Υ.Α Κοζάνης ενημερώνει τους πολίτες της Κοζάνης που διαμένουν ή δραστηριοποιούνται στις οδούς Ιωάννου Τιάλιου και Γεωργίου Αγόρα, ότι την Πέμπτη  2 Μαρτίου 2023, θα γίνει διακοπή υδροδότησης από τις 08:30 έως τις 11:00  λόγω των εργασιών που πρέπει να γίνουν για τον εκσυγχρονισμό (τοποθέτηση νέου μηχανολογικού εξοπλισμού) ορισμένων κεντρικών φρεατίων του δικτύου ύδρευσης,

Οι εργασίες θα συνεχιστούν την ίδια μέρα σε άλλα σημεία, για τον ίδιο λόγο, και γι’ αυτό θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης:

  • Από τις 30 έως τις 15.00 στις οδούς Γεωργίου Τιάλιου, Γεωργίου Κίτσου, και στο τμήμα της οδού Ζ. Γιαχνίκα από τη διασταύρωση της με τον οδό Φλωρίνης μέχρι τη διασταύρωση της με την οδό Γεωργίου Αγόρα,

και

  • Από τις 00 έως τις 17.30 στην οδό Αμμούδας και στο τμήμα της οδού Κ. Ναουμίδου, από την διασταύρωσή της με την οδό Πέτρας έως την διασταύρωσή της με την οδό Ν. Κασομούλη.

 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 

Από την ΔΕΥΑΚ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.