Την Βασιλόπιτά τους έκοψαν οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας



 

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, κ.κ. Θεοκλήτου, τελέστηκε η κοπή της Βασιλόπιτας των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, στο ισόγειο του Διοικητηρίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχήθηκε υγεία, αγάπη και ευημερία στους παρευρισκόμενους, θεσμικούς και κλήρο. Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου, εκπροσωπώντας και τους παριστάμενους Περιφερειακούς Συμβούλους, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, ευχαρίστησε τους υπαλλήλους των υπηρεσιών για την αποτελεσματική και αποδοτική συνεργασία που έχουν όλο αυτό το χρονικό διάστημα, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών και μετέφερε τις ευχές του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι Ιωάννης Κιοσές, Βασίλης Άμπας, Ιωάννης Λιάσης, Γιώργος Κωτακίδης και Ιωάννης Στρατάκης.

 

 

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Την Βασιλόπιτά τους έκοψαν οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας

  1. Και το φλουρί;έπεσε στην ηθική και δικαιη και ασπιλη αναπτυξιακη μετάβαση
    στη Δυτική Μακεδονια.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.