Σπύρος Διόγκαρης : Το ευχαριστώ του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Το δικό του ευχαριστώ ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Σπύρος Διόγκαρης για την τοποθέτησή του στα νέα του καθήκοντα ως Γενικός Περιφερειακός Διεuθυντής, υποσχόμενος ότι θα υπηρετεί με ευθύνη και ευαισθησία τον πολίτη της Δυτικής Μακεδονίας .

Δείτε την ανάρτησή του :

“Με αφορμή την τοποθέτηση μου ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, θέλω ευχαριστήσω την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, τόσο για την ευκαιρία που μου δίνεται να υπηρετήσω τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και να εργαστώ για την ασφάλειά τους , όσο και για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου αναθέτοντας μου τα καθήκοντα του Γενικού Περιφερειακού Διευθυντού.
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα , αλλά και μεγάλη ευθύνη αυτή η επιλογή. Δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ με τη βοήθεια του θεού και των συναδέλφων μου σκληρά, θέτοντας ως πρώτη προτεραιότητα τον πολίτη και τις ανάγκες του. Η συνεχής παρουσία μας δίπλα στους πολίτες, με ανθρωπιά και φιλαλληλία, θα βοηθήσει εμάς να νιώσουμε καλύτερα, αλλά και τους πολίτες να αισθανθούν περισσότερο ασφαλείς.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, για την άψογη συνεργασία μας τα προηγούμενα 3,5 χρόνια και να τους παροτρύνω να συνεχίσουν την προσφορά τους, προς τους πολίτες και την κοινωνία, με τον ίδιο ζήλο και αγάπη, στηρίζοντας το νέο Αστυνομικό Διευθυντή “.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σπύρος Διόγκαρης : Το ευχαριστώ του νέου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.