Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Πέθανε ο προπονητής του, Κώστας Τζιδημόπουλος -Το μήνυμα του Ολυμπιονίκη στο instagram



 

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο προπονητής του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Κώστας Τζιδημόπουλος, λίγους μήνες μετά τον θάνατο του Ολυμπιονίκη του Τάε Κβον Ντο. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον επίσημο λογαριασμό που είχε ο Ολυμπιονίκης στο Instagram.

«Η οικογένειά μας σε τόσο μικρό διάστημα αποχαιρετά με οδύνη και τον προπονητή του, τον Κώστα Τζιδημόπουλο, ξαφνικά και άδικα.

Έναν γλυκό, δοτικό και χαμογελαστό άνθρωπο με καρδιά μικρού παιδιού. Κίνησε να βρει εκεί ψηλά το «γιο» του, να προπονηθούν ξανά, να κάνουν πλάκες και να γελάσουν.

Αντίο τσιφ, να προσέχεις τον άνθρωπό μας. Βιάστηκες να φύγεις, μόνο και μόνο για να τον ανταμώσεις νωρίτερα…», αναφέρει το μήνυμα.

Ποιος ήταν ο Κώστας Τζιδημόπουλος

Ο Κώστας Τζιδημόπουλος ήταν γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου 1955.

Ήταν ο προπονητής όλων των ολυμπιακών μεταλλίων του ελληνικού ταεκβοντό και μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού ταεκβοντό από την πρώτη μέρα ίδρυσης του (το 1980 όταν και μπήκε στο ΣΕΓΑΣ), ενώ ήταν ομοσπονδιακός προπονητής από το 1995 και τεχνικός σύμβουλος μέχρι σήμερα.

Προπονούσε τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη από το 1996 έως το 2012.

πληροφορίες gazzetta

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.