Ξέσπασε κατά των κατηγορουμένων η μητέρα του Άλκη Καμπανού: “Κοιτάξτε με – Τι σας έφταιξε ο λεβέντης μου”



 

Ξέσπασε κατά των κατηγορουμένων για την δολοφονία του γιού της η μητέρα του Άλκη Καμπανού, Μελίνα, κατά την έναρξη της κατάθεσής της στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης.
Η Μελίνα Κακουλίδου απευθυνόμενη στους 12 κατηγορούμενους γύρισε προς την πλευρά τους και είπε: «Κοιτάξτε με, είμαι η μάνα του Άλκη» και πρόσθεσε «Τι με κοιτάς Βελαλόπουλε;».
«Μας σκοτώσατε το παιδί», φώναξαν την ίδια ώρα συγγενείς του αδικοχαμένου 19χρονου.

«Τι σας έφταιξε ο λεβέντης μου. 1,90 ήταν», φώναξε η μητέρα του Άλκη εμφανώς ταραγμένη, κοιτώντας τους 12 κατηγορούμενους για την υπόθεση.
«Αν είχαν και μια σταγόνα αλήθειας θα με κοιτούσαν κατάματα, στα μάτια μου θα έβλεπαν τον Άλκη. Τους έβλεπα καιρό, τους μελέτησα ήθελα να δω ποια είναι αυτά τα παιδιά που δολοφόνησαν το δικό μου παιδί», είπε στην κατάθεσή της η μητέρα του Άλκη.
Μιλώντας για τον γιο της τόνισε ότι ο Άλκης «αποδέχονταν τους πάντες από μικρός. Από νωρίς έδειξε ότι έχει διαμορφωμένη προσωπικότητα. Ένα παιδί γεμάτο χαρίσματα, χαμόγελο, έλλειψη εγωισμού».
«Δεν ήταν δολοφονία ήταν μια κτηνωδία που έζησε το δικό μου παιδί», είπε η μητέρα του Άλκη. «30 χτυπήματα στο παιδί μου. Πολτοποίησαν το κρανίο του», σημείωσε προσθέτοντας ότι καμία από τις μάνες των κατηγορουμένων δεν ζήτησε ούτε μια συγγνώμη.

thestival

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.