ΑΡΣΙΣ Κοζάνης: «το χαρίζω έχει άλλη αξία από το πετάω»



 

Κάθε Πέμπτη και ώρες 14:30 με 18:00, στην οδό Δωδώνης 11 (κοντά στο Μουσείο Κοζάνης) ο Κοινωνικός Χώρος Ανταλλαγής και Επανάχρησης της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, ως ο μοναδικός χώρος της πόλης, που συγκεντρώνει και διαθέτει ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης, τόσο σε μεμονωμένους ανθρώπους και οικογένειες, όσο και σε κοινωνικές δομές της ευρύτερης περιοχής, δέχεται αλλά και χαρίζει ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης (κλινοσκεπάσματα, σκεύη, παιχνίδια, βιβλία κ.α.).

Αν θέλεις να πάρεις κάποια από τα πράγματα που χαρίζουμε, μη διστάζεις, καθώς διακριτικά και χωρίς καμία γραφειοκρατική διαδικασία, μπορείς να πάρεις αυτά που πραγματικά έχεις ανάγκη.

Αν θέλεις να χαρίσεις κάποια πράγματα, γιατί πιστεύεις στις πολλαπλές ζωές των αντικειμένων, στην κυκλική οικονομία και στη συμβολή της στην προστασία του περιβάλλοντος, στην αλληλεγγύη και στη δύναμη της αλυσίδας χέρι με χέρι ανταλλαγής, μη διστάζεις έλα στην ομάδα μας και πάρε μέρος στις δράσεις του Κοινωνικού Χώρου Ανταλλαγής και Επανάχρησης γιατί τελικά:

«το χαρίζω έχει άλλη αξία από το πετάω».

Μάθε περισσότερα, στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2461049799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr, μέσω των σελίδων www.facebook.com/Arsis.Kozanis & www.instagram.com/arsiskozanis.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.