Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης: Sold Out στην Ρυθμωδία ΙΙ ”a tribute to the BEATLES” (φωτογραφίες-βίντεο)



 

Μερόπη Βαχτσεβάνου και Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Η Αίθουσα Τέχνης μετατράπηκε σε ροκ σκηνή το βράδυ του Σαββάτου χαρίζοντας στο κοινό ένα δυνατό μουσικό θέαμα  και ένα tribute σε ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα όλων των εποχών, τους θρυλικούς  ‘Beatles’, εκεί όπου η ροκ μουσική φλερτάρει παιχνιδιάρικα αλλά και πειστικά με την κλασσική και την τζάζ μουσική.

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας ακούσαμε από μία ομάδα καταξιωμένων μουσικών, κομμάτια όπως ‘Get back’, ‘In my life’,  ‘Don’t let me down’, ενώ συγκίνηση προκάλεσε με την μαγική φωνή της η Έλλη Πασπαλά στο τραγούδι ‘Yesterday’. Στο δεύτερο μέρος την εμφάνισή της έκανε η Ορχήστρα και η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης καθώς και ένα σύνολο μουσικών με τραγούδια ‘Come together’, ‘Blackbird’, ‘Let it Be’, ‘Hey Jude’.

Με τις ιδιαίτερες χροιές τους μαγνήτισαν το κοινό οι τραγουδίστριες Έλλη Πασπαλά  και Αλεξάνδρα Σιετή.

Ρυθμικά και solo  έπαιξαν οι  Γιώτης Κιουρτσόγλου – μπάσο, Καλλίστρατος Δρακόπουλος – ντραμς, Χάρης Καπετανάκης – φωνή, Αλκιβιάδης Καρυζώνης – σαξόφωνο Σάκης Ντοβόλης – ηλεκτρική κιθάρα, Φώτης Βακουφτσής – κρουστά, Νίκος Διάφας – φωνή.

Την ρυθμωδία και επιμέλεια παραγωγής υπογράφει ο Γιώργος Τζούκας, ενώ την μουσική διεύθυνση ο μαέστρος Χρήστος Κτιστάκης.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι θεατές καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας συμμετείχαν ενεργά, ενώ έμειναν μέχρι το τέλος, ζητώντας επίμονα να ακούσουν ένα ακόμη κομμάτι του θρυλικού αυτού συγκροτήματος, όπως και έγινε.

Η συναυλία του ωδείου απέσπασε πολύ καλές κριτικές και  καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Για όσους την λάτρεψαν και θέλουν να το ξαναζήσουν, ή όσοι δεν μπόρεσαν, ραντεβού την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 20:30 στην Αίθουσα Τέχνης.

 

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.