Επιμόρφωση και κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου εκπαιδευτικών γαλλικής γλώσσας Ν. Κοζάνης

 

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, στο 8ο δημοτικό σχολείο Κοζάνης , ο Σύλλογος εκπ/κών γαλλικής γλώσσας Ν.Κοζάνης, σε συνεργασία με τη Συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου γαλλικής γλώσσας, Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, κα Α.Κοφίδου, το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, τη Γαλλική Πρεσβεία και το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, διοργάνωσε από τις 5μμ – 8μμ, επιμορφωτική συνάντηση για  εκπαιδευτικούς  γαλλικής γλώσσας Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, ιδιωτικού και δημοσίου τομέα και στη συνέχεια πραγματοποίησε την κοπή της πατροπαράδοτης  βασιλόπιτας.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν μία πολύ ενδιαφέρουσα επιμόρφωση, με τίτλο ‘’ Et si on exploitait les Arts visuels en classe de Fle ?’’ (Κι αν χρησιμοποιούσαμε τις Εικαστικές τέχνες στο μάθημα των γαλλικών; ), με επιμορφώτρια την κα Φωτεινή Σίμογλου, καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας, αποσπασμένη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και επιμορφώτρια του  BELC, Nantes. Επρόκειτο για ένα βιωματικό σεμινάριο, χάρη στο οποίο, οι επιμορφούμενοι ξεκίνησαν αισιόδοξα, δημιουργικά και εποικοδομητικά τη νέα χρονιά, μέσα από θεατρικά παιχνίδια και εικαστικές δημιουργίες.

Με τη λήξη της επιμόρφωσης, έλαβε χώρα η κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου , η οποία ανέδειξε ως Reine de l’année ( βασίλισσα της χρονιάς, σύμφωνα με τους Γάλλους), την κα Όλγα Βαρδάκα , Οργανωτική Γραμματέα του Συλλόγου.

Τα μέλη του Συλλόγου εύχονται  για το  Νέο Ετος, Υγεία, Χαρά και Αγάπη σε όλο τον κόσμο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.