Πώς να επιλέξετε ενεχυροδανειστήριο

Υπάρχουν πολλοί μύθοι για τα ενεχυροδανειστήρια, επομένως είναι κατανοητό ότι ορισμένοι άνθρωποι είναι δύσπιστοι σχετικά με το ποιο ενεχυροδανειστήριο να επιλέξουν. Αυτοί οι μύθοι έχουν καταρριφθεί στην εποχή μας, με τα ενεχυροδανειστήρια να υπόκεινται σε αυστηρούς κανονισμούς και να παρέχουν πολύτιμες υπηρεσίες σε εκατοντάδες καταναλωτές.

Φυσικά, δεν είναι όλα τα ενεχυροδανειστήρια ίδια. Δεν ασχολούνται όλοι με τα ίδια προϊόντα, δεν προσφέρουν την ίδια υπηρεσία και δεν έχουν όλα την ίδια φήμη και ιστορία. Δείτε ορισμένες συμβουλές για το πώς μπορείτε να επιλέξετε ένα καλό ενεχυροδανειστήριο, κατάλληλο για εσάς.

Κριτικές

Διαβάστε κριτικές και αξιολογήσεις από προηγούμενους πελάτες. Το να μάθετε τι λένε οι άλλοι για το ενεχυροδανειστήριο θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα ως προς τα κριτήρια επιλογής του καλύτερου. Βρείτε το ενεχυροδανειστήριο που σας ενδιαφέρει και ερευνήσετε αν διαθέτει κριτικές στην ιστοσελίδα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε forum κτλ. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε συστάσεις από την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Έρευνα τιμών

Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν ανά ενεχυροδανειστήριο. Πάρτε προσφορές και εκτιμήσεις από αρκετά καταστήματα ώστε να επιλέξετε αυτό που σας συμφέρει περισσότερο. Επίσης θα πρέπει να μελετήσεις και τους όρους του κάθε ενεχυροδανειστηρίου για δάνεια με ενέχυρο ή αγορά χρυσού.

Ιστορία

Είναι λογικό ένα ενεχυροδανειστήριο που μόλις άνοιξε, να είναι πιο αμφίβολης αξιοπιστίας σε σχέση με ένα ενεχυροδανειστήριο που υπάρχει εδώ και χρόνια. Το Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο για παράδειγμα ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1981, έχοντας κλείσει 41 χρόνια λειτουργίας.

Προϊόν/Υπηρεσία

Ενώ συγκρίνετε ενεχυροδανειστήρια ως προς την εχεμύθειά τους θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι απέχουν και τις υπηρεσίες που σας ενδιαφέρουν. Για παράδειγμα μπορεί να ενδιαφέρεστε για την πώληση επώνυμων ρολογιών, κοσμημάτων ή τσαντών θα πρέπει αν γνωρίζετε ότι δεν παρέχουν όλα τα ενεχυροδανειστήρια αυτήν την υπηρεσία.

Νομιμότητα

Το ενεχυροδανειστήριο που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι καθ’ όλα νόμιμο! Επενδύστε στην νομιμότητα και την καθαρότητα των συναλλαγών σας, επιλέγοντας ένα ενεχυροδανειστήριο που είναι πλήρως συμμορφωμένο με όλες τις διατάξεις του νόμου. Δείτε αν παρέχει τα νόμιμα επιτόκια και αν η πώληση συνοδεύεται από όλες τις απαραίτητες αποδείξεις και παραστατικά, ώστε να είστε βέβαιοι για τις συναλλαγές σας και να γνωρίζετε τους όρους τους.

Εξυπηρέτηση

Η καλή εξυπηρέτηση πελατών είναι αδιαπραγμάτευτη. Εάν ένα ενεχυροδανειστήριο δεν είναι σε θέση ή δε θέλει να σας προσφέρει καλή εξυπηρέτηση και να σας αντιμετωπίσει με ευγένεια, φύγετε. Δεν θέλετε να ασχοληθείτε με ένα ενεχυροδανειστήριο που δεν έχει καλή εξυπηρέτηση πελατών και που σας κάνει να αισθάνεστε ότι σας κάνουν χάρη.

Φήμη

Εάν ο ενεχυροδανειστής διατηρεί συναλλαγές για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε είναι και πιο πιθανόν να έχει μία καλή φήμη. Επιλέξτε ένα ενεχυροδανειστήριο που έχει μεγάλη εμπειρία και καλή φήμη.

Το Αθηναϊκόν Ενεχυροδανειστήριο υπερέχει στην Αγορά Χρυσού από το 1981, ολοκληρώνοντας ασφαλείς και νόμιμες συναλλαγές με σεβασμό προς τον πελάτη. Η ασφάλεια, η νομιμότητα, η ειλικρίνεια και η εχεμύθεια αποτελούν για το Αθηναϊκό Ενεχυροδανειστήριο τις Αξίες και Αρχές, που της έχουν χαρίσει χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες και την καλύτερη φήμη στην αγορά.

2 σχόλια στο άρθρο “Πώς να επιλέξετε ενεχυροδανειστήριο

 1. Στελιος Κ,καθηγητης ,ανηψιος της Θείας Παγώνας.

  - Edit

  Απαντήστε

  Θα έλεγα τώρα ,τι θα βάλουμε ενέχυρο, αλλά, ας όψεται,σήμερα γιορτάζει
  η άλλη θεία μου,η αγαπημένη η Νινα!
  Αυτά τα κρατάμε να τα επι- δείξουμε, με κίνηση από απάνω προς τα κάτω,χιαστί, στον
  μητσοτακη,την επόμενη των εκλογων!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.