Ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος για καθαρισμό χαλιών;



Τα χαλιά αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι σε ένα σπιτικό. Διατηρούν το χώρο ζεστό τους χειμερινούς μήνες του χρόνου, προστατεύουν το δάπεδο και ορισμένα έπιπλα από φθορά, ενώ ομορφαίνουν και “γεμίζουν” τον χώρο με έναν μοναδικό τρόπο. Συνεπώς, η κατάλληλη φροντίδα όχι μόνο συμβάλλει στη διατήρηση της καλής κατάστασης τους, αλλά και τη σωστή υγιεινή του σπιτιού. Έτσι, ο καθαρισμός των χαλιών είναι ιδιαίτερα σημαντικός και απαιτεί μεγάλη προσοχή. Πώς θα είναι όμως αποτελεσματικός;

Ανάθεση σε ένα καθαριστήριο χαλιών

Η κουραστική καθημερινότητα και ο γρήγορος τρόπος ζωής δε μας επιτρέπει πάντοτε να έχουμε χρόνο για να καθαρίσουμε τα χαλιά μας. Επιπλέον, δεν υπάρχει πάντοτε ο διαθέσιμος χώρος για τη διενέργεια αυτή, ή το πιθανό άπλωμα τους. Ένα καθαριστήριο χαλιών δίνει τη λύση σε αυτό το ζήτημα. Μάλιστα, τα ταπητοκαθαριστήρια Expert Clean αναλαμβάνουν τον καθαρισμό αυτών των ιδιαίτερων αξεσουάρ, με τη χρήση οικολογικών προϊόντων για βαθύ καθαρισμό που δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Μάλιστα, για τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα, χρησιμοποιεί σύγχρονο εξοπλισμό, ενώ παρέχει διαρκή εκπαίδευση στο προσωπικό της.

Βιολογικός καθαρισμός χαλιών

Κάθε τύπος χαλιών έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Συνεπώς έχει ανάγκη μια ιδιαίτερη μεταχείριση. Ένας βαθύς καθαρισμός με ιδιαίτερη μεταχείριση θα απομακρύνει μικρόβια και λεκέδες, ενώ δε θα υπάρχει καμία πιθανότητα εμφάνισης φθοράς. Ο βιολογικός καθαρισμός χαλιών έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Πιο αναλυτικά, ένας βιολογικός καθαρισμός ξεκινά με την ενδελεχή απολύμανση. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται υγρό καθάρισμα. Εξαίρεση αποτελούν τα χειροποίητα χαλιά, που σε εκείνα πραγματοποιείται μια ιδιαίτερη μέθοδος με στεγνό καθάρισμα. Ωστόσο, στα μεταξωτά ή ευαίσθητα χαλιά διενεργείται ξηρός καθαρισμός. Κάθε τύπος χαλιού χρήζει ιδιαίτερης μεταχείρισης. Στην Expert Clean αντιλαμβανόμαστε αυτές τις ιδιαιτερότητες και προσφέρουμε την αντίστοιχη μεταχείριση.

Καθαρισμός χαλιών στο σπίτι

Δεν έχουν όλοι το χρόνο για το “μάζεμα” των χαλιών στο σπίτι. Σε άλλους πάλι δεν το επιτρέπει η καθημερινότητα τους. Όσοι ανήκετε σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες δε χρειάζεται να ανησυχείτε. Το προσωπικό της Expert Clean αναλαμβάνει τον καθαρισμό των χαλιών στο χώρο σας, με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού για καθαρισμό σε εσωτερικό χώρο σπιτιού, απολυμαίνοντας τα χαλιά και τις μοκέτες και εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας πάρετε τηλέφωνο και να κανονίσουμε τη μέρα και την ώρα της επίσκεψης. Φυσικά, δεν αναλαμβάνουμε μόνο καθαρισμό χαλιών στο σπίτι. Προσφέρουμε άρτιες υπηρεσίες σε παιδικούς σταθμούς, εκκλησίες, πλοία, καθώς και λεωφορεία.

Φύλαξη χαλιών

Δεν έχετε χώρο στο σπίτι σας για τη φύλαξη χαλιών στο σπίτι σας και δεν ξέρετε τι να κάνετε με τα χαλιά σας; Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς αναλαμβάνουμε τη φύλαξη χαλιών σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τη διατήρηση της υγείας τους, μακριά από την υγρασία και την εμφάνιση δυσοσμίας.

Pet and Baby Safe

Σε όλες μας τις υπηρεσίες χρησιμοποιούμε οικολογικά και αντιαλλεργικά προϊόντα, που δεν αφήνουν κατάλοιπα. Έτσι, απομακρύνουμε όλους τους ρυπονόγους και αλλεργικούς παράγοντες, προσφέροντας ένα “αγνό” και φιλικό περιβάλλον για τα μικρά μωρά και τα κατοικίδια. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε ανέμελες στιγμές με το μωρό σας στο σπίτι, χωρίς να ανησυχείτε για εμφάνιση αλλεργιών. Την ίδια στιγμή, τα ζωάκια σας μπορούν να απολαμβάνουν ατελείωτους ύπνους στα χαλιά σας χωρίς φόβο. Καθαρά χαλιά με την υπογραφή της Expert Clean.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.