Κινητοποίηση διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης πραγματοποιεί η ΕΛΜΕ

Την Παρασκευή 13/1/2023 στις 13:00 η ΕΛΜΕ Κοζάνης πραγματοποιεί κινητοποίηση διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης, για το θέμα της μονιμοποίησης των νεοδιόριστων συναδέλφων και συναδελφισσών.

Αν και παρήλθε η διετία, όπου σύμφωνα με τον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα πραγματοποιείται η απρόσκοπτη μονιμοποίηση των δοκίμων δημοσίων υπαλλήλων, οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι διορίστηκαν το 2020 δεν έχουν μονιμοποιηθεί και βρίσκονται σε καθεστώς ομηρίας, από την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.

Σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα του υπουργείου, αντιλαμβανόμαστε ότι τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβριο οι συνάδελφοι/ισσες αυτοί/ες θα είναι σε ομηρία και θα ανησυχούν για το αύριο.

Γι αυτό καλούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να συμμετέχουν στην στάση εργασίας που κήρυξε η ΟΛΜΕ την Παρασκευή 13/1/2023 (11:00-14:00) και στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 13:00 στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.