Συναγερμός για τον εντοπισμό 66χρονης γυναίκας από τη Σιάτιστα Κοζάνης – Μαρτυρίες ότι εθεάθη σε περιοχή της Σιάτιστας



 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό 66χρονης γυναίκας από τη Σιάτιστα Κοζάνης, που αγνοείται από το μεσημέρι της Τετάρτης .

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, η 66χρονη αγνοείται από τη 1μμ , ενώ την Αστυνομία ειδοποίησαν οι οικείοι της όταν διαπίστωσαν την απουσία της.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η γυναίκα έχει σοβαρά θέματα υγείας, ενώ λαμβάνει αγωγή γι αυτό.
Πολίτες έχουν αναφέρει ότι είδαν την 66χρονη να κινείται στην περιοχή Μπούνος , σε αγροτικό δρόμο που οδηγεί στη διασταύρωση της Παλαιάς Εθνικής οδού Γρεβενών, ενώ αυτό έχει διασταυρωθεί και από κάμερα ασφαλείας. Επιπρόσθετα, οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι την είδαν να μπαίνει σε λεωφορείο για Πτολεμαΐδα.

Για τον εντοπισμό της αγνοούμενης γυναίκας έχει σημάνει συναγερμός στην περιοχή, με ιδιαίτερη βαρύτητα στις περιοχές που εθεάθη.

Στις έρευνες συμμετέχουν η Αστυνομία, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Ν.Κοζάνης, κάτοικοι της περιοχής, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης για τον εντοπισμό της .

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.