Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 9° διεθνές camp Ταεκβοντό



 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 9° διεθνές camp Ταεκβοντό που διεξήχθη στην πόλη της Κοζάνης για ένατη χρονιά, προσελκύοντας 400 αθλητές, 50 προπονητές και 150 συνοδούς, από δέκα χώρες με εισηγητές τα τέσσερα διακεκριμένα πρόσωπα:

Moon Dae Sung  – Χρυσός ολυμπιονίκης του 2004 στην Αθήνα

David Phillip Cook – Head coach της Εθνικής ομάδας του Βελγίου

Ανδρέας Χριστίδης – Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με δύο μεταπτυχιακούς τίτλους

και συγγραφέας βιβλίου σε δέκα γλώσσες για το Ταεκβοντό

Απόστολος Τεληκωστόγλου – τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και μέλος της

Προολυμπιακής ομάδας της χώρας μας

Ένα camp που τα είχε όλα ….

Υποδοχή προσώπων, Registration, Τελετή έναρξης, Βραβεύσεις διακεκριμένων Αθλητών σε διεθνές επίπεδο, Τηλεοπτικές συνεντεύξεις, Live streaming, Προπονήσεις, Δεξίωση προπονητών, Ξεναγήσεις στα αξιοθέατα της περιοχής,  Party αθλητών -προπονητών, Απονομές διπλωματών, Φωτογραφήσεις, Αυτόγραφα, Τελετή λήξης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία ενός ακόμη μεγάλου αθλητικού γεγονότος στην πόλη της Κοζάνης, καλεσμένοι εισηγητές, καλεσμένοι προπονητές- αθλητές , Δήμος Κοζάνης που στέκεται αρωγός σε κάθε εκδήλωση, εθελοντές, πολιτικά πρόσωπα , γονείς και φίλοι των συλλόγων, δημοσιογράφοι / ανταποκριτές , Restaurant ΑΝΕΜΟΧΑΔΙ , TOKYO night bar,  ξενοδοχεία της πόλης μας για την άψογη εξυπηρέτηση, χώροι εστίασης της πόλης μας για την φροντίδα και παροχή υπηρεσιών στους καλεσμένους μας.

we will see all of you next year

10° ΤΟP TEN INTERNATIONAL SNOW CAMP

TAEKWONDO OLYMPIC LEVEL

02 – 06/ 01/ 2024

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.