Θεσσαλονίκη: Υπέκυψε στα τραύματά του ο ιδιοκτήτης εργαστηρίου που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα μετά από φωτιά στην επιχείρησή του



 

Δεν τα κατάφερε ο ιδιοκτήτης του εργαστηρίου παρασκευής αιθέριων ελαίων, ο οποίος μετά από φωτιά στην επιχείρησή του, στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, υπέστη σοβαρά εγκαύματα.

Η φωτιά ξέσπασε στην επιχείρηση το απόγευμα της 4ης Ιανουαρίου. Ένας από τους ανθρώπους που έσπευσαν να βοηθήσουν τον ιδιοκτήτη του παρασκευαστηρίου είχε σοκάρει με τα όσα δήλωσε στο thestival.gr:

«Ακούσαμε φωνές και είδαμε τον άνθρωπο να φλέγεται. Αρπάξαμε το λάστιχο και έναν πυροσβεστήρα και τρέξαμε προς το μέρος του. Προλάβαμε και σβήσαμε τη φωτιά όμως είχε πολλά εγκαύματα. Μέχρι και τη στιγμή που τον πήρε το ασθενοφόρο είχε τις αισθήσεις του».

Ο ιδιοκτήτης του εργαστηρίου παρασκευής αιθέριων ελαίων είχε μεταφερθεί αρχικά σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλευόταν στη ΜΕΘ. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή.

thestival

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.