Πανίσχυρη στην έδρα της η ΑΕΚ, σα να παίζει… εντός ο Ολυμπιακός



Γεμάτο πρόγραμμα απόψε, ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής της Σούπερ Λιγκ, ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Καραδοκεί να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός, που παίζει… εντός στον Βόλο, με τη συμπαράσταση 15.000 φίλων του.

Διάβασε την αξιολόγηση του novibet gr casino live!

  1. Βόλος – Ολυμπιακός (16:00)

Ντεφορμέ ο Βόλος, αγνοεί τη νίκη εδώ και 4 αγωνιστικές (0-2-2), δεν έχει σκοράρει στα 5 τελευταία (με Κύπελλο), ούτε έχει κερδίσει ποτέ τον Ολυμπιακό (0-2-5). Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν σαφώς βελτιωμένοι μετά την επανέναρξη των υποχρεώσεών τους και προέρχονται από δύο σερί νίκες με «μηδέν» παθητικό επί Αστέρα Τρίπολης και Ιωνικού. Απόψε θα έχουν τη συμπαράσταση τουλάχιστον 15.000 φίλων τους στις εξέδρες και θα είναι σαν να παίζουν εντός!

➥ Ποντάρουμε στο 2.22 της νίκης του Ολυμπιακού από ημίχρονο, με Over 1,5.

 

  1. ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (19:30)

Το μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής. Η ΑΕΚ μπαίνει σε αυτό με τη νίκη ως μονόδρομο, καθώς μετά την απρόσμενη ήττα από τον ΠΑΣ η διαφορά από την κορυφή ανέβηκε στους 7 βαθμούς. Θα έχει τις επιστροφές των Σιμάνσκι, Ρότα, Μάνταλου, ο πρώτος αναμένεται στο αρχικό σχήμα. Πολύ δύσκολα πήρε τη νίκη επί του Λεβαδειακού ο Παναθηναϊκός, που γενικά μετά την επανέναρξη δεν πείθει αγωνιστικά, προβλημάτισε και στα ματς με ΟΦΗ & Ιωνικό, που έχασε βαθμούς (1-1). Σημαντική η επάνοδος του Ρούμπεν Πέρεθ στη μεσαία γραμμή.

➥ Αν πάρουμε τη συνολική εικόνα των δύο ομάδων μετά το Μουντιάλ, θα δώσουμε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, σε απόδοση 2.00.

 

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.