Με λαϊκούς ρυθμούς έκλεισε τον πρώτο κύκλο του το ‘ΑΕΡΙΚΟ’ – Από 8 Ιανουαρίου κλειστό λόγω εργασιών



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Το βράδυ της Τετάρτης 7 Ιανουαρίου έκλεισε με την καλύτερη συντροφιά για όσους επέλεξαν να διασκεδάσουν στο μεζεδοπωλείο ‘ΑΕΡΙΚΟ’ μία τόσο γιορτινή μέρα.

Οι Φώτης Νατσιόπουλος και Αριστείδης Παυλίδης δημιούργησαν μια ζεστή και οικεία ατμόσφαιρα με το μουσικό πρόγραμμα που επέλεξαν να διασκεδάσουν τον κόσμο.   Ένωσαν τις φωνές τους, τα ακούσματά και βιώματά τους και ταξίδεψαν σε μονοπάτια ξακουστών διαχρονικών και αγαπημένων έντεχνων και λαϊκών κομματιών.

Η βραδιά ξεχωριστή…Τις πενιές έδωσε με το μπουζούκι του ο Φώτης Νατσιόπουλος, τα ακόρντα κράτησε με την  κιθάρα του ο Αριστείδης Παυλίδης, τον ρυθμό έδινε με τα κρουστά του, ο Νίκος Παυλίδης, ενώ με τις χαρακτηριστικές φωνές τους απέδωσαν άριστα όλα τα τραγούδια.

Το μεζεδοπωλείο ‘ΑΕΡΙΚΟ’ θέλοντας να ευχαριστήσει τους φίλους που τιμούν με την παρουσία τους τον χώρο, προχωρά σε μία ανανέωση των υπηρεσιών του. Ενημερώνει το κοινό του, πως από τις 8 Ιανουαρίου και για λίγες μέρες θα παραμείνει κλειστό.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.