Καλώντας τους αφηγητές! γράφει ο Παναγιώτης Καπλάνογλου



 

Ο κόσμος γύρω μας είναι γεμάτος με ανείπωτες ιστορίες που περιμένουν να ακουστούν. Γι’ αυτό θέτω δύο νέα προσωπικά goals για το 2023. Ο πρώτος στόχος μου είναι να γνωρίσω νέο κόσμο, κόσμο που έχει κάτι ξεχωριστό να μοιραστεί. Ο δεύτερος στόχος μου είναι να χρησιμοποιήσω το φακό μου και να απαθανατίζω μια μοναδική φωτογραφία και ιστορία κάθε ανθρώπου που γνωρίζω για κάθε ημέρα μέχρι και την 31 Δεκεμβρίου 2023 όπου και σημαίνει το τέλος του έτους.
Αναζητώ ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τις εμπειρίες, τους θριάμβους και τις προκλήσεις τους με τον κόσμο. Είτε πρόκειται για μια στιγμή που σου άλλαξε τη ζωή είτε για ένα μικρό επίτευγμα, θέλω να ακούσω την ιστορία σου και να χρησιμοποιήσω το φωτογραφικό φακό μου για να της δώσω σάρκα και οστά μέσα από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία.
Εάν ενδιαφέρεσαι να συμμετάσχεις, στείλτε μου ένα μήνυμα ώστε να γνωριστούμε και ας ξεκινήσουμε μια συζήτηση για το τι θα ήθελες να μοιραστείς.
Κάθε ιστορία έχει σημασία και ανυπομονώ να ακούσω τη δική σας!
Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε  μαζί μου μπορείς είτε μέσω email στο christy@kaplanoglou.com είτε στα social media @Χριστίνα Καπλάνογλου στο facebook.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.