Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα σήμερα Κυριακή 18 Δεκεμβρίου  – Καλός οιωνός ο καιρός για τους καταναλωτές



 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Ανοιχτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα πανελλαδικά, αλλά και στην Κοζάνη, σήμερα Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

Στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου των Χριστουγέννων, τα εμπορικά καταστήματα στην πόλη της Κοζάνης, θα ανοίξουν τις πόρτες για τους καταναλωτές στις 11πμ – 4μμ.

Ο καιρός φαίνεται να είναι ένας καλός οιωνός προκειμένου να βγει ο κόσμος και να πραγματοποιήσει τις εορταστικές αγορές τους, αφού η θερμοκρασία σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου.
Αναμένεται αυξημένη κίνηση στους δρόμους της πόλης, ενώ την τιμητική τους φαίνεται να έχουν και τα καταστήματα εστίασης.

3 σχόλια στο άρθρο “Ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα σήμερα Κυριακή 18 Δεκεμβρίου  – Καλός οιωνός ο καιρός για τους καταναλωτές

  1. Στέλιος Κ.καθηγητης κ βολιωτης.

    - Edit

    Απαντήστε

    Τώρα ο κόσμος όλος θα τρέξει να ψωνίσει, μακάρι,αλλα;
    Γεμίσαμε ξαφνικά λεφτα!
    Αφού ο σταικουγας θύμωσε και έριξε μπινελίκια στους τραπεζίτες, για να μην αυξάνουν τα επιτόκια,τρόμαζαν οι τράπεζες και ανεκρουσαν πρυμναν!
    Θύμωσε ο σταικούγας….κρατάτε τουρκοι τ αλογα!
    Γεμίσανε λεφτά και θα ξεχυθουμε ,σαν λουκουμαδες πρωτοχρονιατικοι,στα σούπερ μάρκετ και στα ζαχαρ/ στεια,μιας και ο άλλος ο πολιτικος απατεώνας, θύμωσε με τα διυλιστήρια και τους ζήτησε απ τα υπερκερδη,να δώσουν επίδομα 60 ευρώ,για 6 μηνες!
    Θύμωσε ο πολιτικος επικίνδυνος και αναλγητος με τους πετρελαιαδες !!
    Θύμωσε ο ψύλλος κι άρχισε τα σκαμπιλια στα λιονταρια!
    Επίδομα απ τα υπερκερδη…60 ευρώ,80 ευρώ και 90 ευρω!!
    Βρε λαοπλανοι,βρε άχθη της Ελλαδας.βρε πολιτικοί αρουραίοι,το ψωμί πήγε 19% πάνω,το κρέας 12% πάνω,τα μελομακάρονα 11% πάνω,το τυρί 25% πάνω και θα δωσετε..απ τον Φεβρουάριο ένα επίδομα για οδοντογλυφιδες;γιατί απ τον Φεβρουάριο και όχι από αύριο,για να ψωνίσει ο κοσμακης;
    Θα σας πω εγώ γιατί,υποκριτές και ψευταραδες!
    Σας πήρε η κατηφόρα με τα σκάνδαλα σας,τα πετσοταισμενα ,τα Πατσημπαχτισμενα σας,τα ευρωΣπυρακισμενα σας και..
    και θα προκηρυξετε εκλογές τον Ιανουάριο, για να μη δώσετε το επίδομα στους
    λιμοζωούντες Έλληνες και ν αφήσετε ,αδεθα ταμεία στον Τσιπρα,όπως άφησε άδεια ταμεία,ο Εφιάλτης που έριξε την κυβερνηση του Κών.Μητσοτακη!
    Πολιτικε απατεώνα,ο Σαμαράς, δεν υποδέχτηκε τον νέο πρωθυπουργό Τσιπρα στα σκαλοπάτια του Μαξίμου,ως είθισται,εσύ αφιλε και αξενε και λαομίσητε,θα παραδώσεις στον Τσιορα την πρωθυπουργια ή εκείνη την ημέρα θα είσαι κρυμμένος,πίσω από κανέναν γκισέ τραπεζης,για ν αποφύγεις το βλέμμα του Αλεξη.
    Απ τα υπερκερδη πονηρε;γιατί όχι απ τα κεδη;
    Πολιτικε απατεώνα,μου εγινες Ρόζα Λούξεμπουργκ,και μοιράζεις χρήματα από τους πλουσιους!
    Άκου απ τα υπερκερδη…
    Και εμείς,ο ελληνικός λαος,την ημέρα των εκλογών,θα σου δώσουμε, απ τα υπερκερδη της αγανάκτησης του θυμού μας και τα υπερκερδη της ανοιχτής παλάμης μας,των Μουτζών μας,

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.