Εκπαιδευτικό σεμινάριο Α΄ Βοηθειών –ΚΑΡ.Π.Α. από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Κοζάνης σε συνεργασία με το Ε.Κ.Α.Β. ΚοζάνηςΤην Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022, στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε το εξαιρετικά χρήσιμο σεμινάριο Α’ Βοηθειών – ΚΑΡ.Π.Α. μετά
από πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Κοζάνης και σε συνεργασία από το Ε.Κ.Α.Β. Κοζάνης.

Τη δράση παρακολούθησαν μέλη και φίλοι της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που εκπαιδεύτηκαν στις βασικές Α΄ Βοήθειες και στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡ.Π.Α.), συμμετέχοντας ενεργά σε προσομοίωση αντιμετώπισης περιστατικών. Στο τέλος του σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι έλαβαν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Ιδιαίτερη ικανοποίηση προκάλεσε το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων. Επειδή η πρόληψη και η έγκαιρη επέμβαση και παροχή πρώτης βοήθειας, όταν υπάρχει η κατάλληλη γνώση, μπορούν να σώσουν ζωές και επειδή τέτοιες δράσεις προάγουν την υγεία και καθιστούν τους επαγγελματίες ικανότερους να ανταποκριθούν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, παρόμοιες δράσεις θα επαναληφθούν και στο μέλλον.

Η πρόεδρος Φωτεινή Ρώμα και το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Κοζάνης ευχήθηκαν στους παρευρισκόμενους, να έχουν πάντα υγεία και
οι γνώσεις που απέκτησαν να μην τους χρειαστούν ποτέ ……

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.