Ανεπιθύμητοι στη Φλώρινα οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής



Η σκοταδιστική, νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, όπως φαίνεται από την ανακοίνωσή της, συνεχίζεται να λειτουργεί και να δρα νόμιμα παρά την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης που τη χαρακτήρισε εγκληματική και έκλεισε στη φυλακή όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη της.

Με ανακοίνωσή της η οργάνωση Θεσσαλονίκης της Χ.Α καλεί όλα τα μέλη της να μεταβούν με λεωφορεία που μισθώνει η ίδια στη Φλώρινα την Κυριακή 18/12 για να «υπερασπίσουν» όπως υποστηρίζει, τη Μακεδονία «η οποία κινδυνεύει από την απόφαση δικαστηρίου της Φλώρινας που αναγνωρίζει το κέντρο Μακεδονικής γλώσσας»

Αλίμονο αν η Μακεδονία ή άλλη Περιοχή περιμένει από τον φασισμό και το Τρίτο Ράιχ να τη σώσει! Να τη σώσει από ποιους; Από τους κατοίκους της που θέλουν να μιλούν τη γλώσσα που έμαθαν από τους γονείς τους;

Οι κάτοικοι της Φλώρινας, της Μακεδονίας αλλά και ολόκληρης της Χώρας έχουν δικαίωμα να ομιλούν όποια γλώσσα θέλουν και το κράτος έχει υποχρέωση να στηρίξει με όλα τα μέσα αυτή τους την επιλογή.

Η Μακεδονία, η Ελλάδα και όλες οι γειτονικές Χώρες κινδυνεύουν από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, που αλωνίζουν στην Περιοχή  και επιχειρούν να μας εμπλέξουν όλους στα πολεμικά, ιμπεριαλιστικά τους σχέδια.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους φοιτητές και όλο το Δημοκρατικό λαό της Φλώρινας και ολόκληρης της Δυτικής Μακεδονίας να μην επιτρέψει στα Χιτλερικά κατάλοιπα να πατήσουν το πόδι τους στην πόλη της Φλώρινας.

Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις που οργανώνονται από τη Συντονιστική Επιτροπή των φορέων και του λαού της Φλώρινας.

Κυριακή 18/12 στις 12.00 στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας

 

Το κάλεσμα της Αντιρατσιστικής Πρωτοβουλίας Φλώρινας

  • Ανοιχτές πολιτικές – πολιτιστικές εκδήλωσεις όλο το πρωί της Κυριακής 18/12 και ώρα 12:00 στην κεντρική πλατεία. Η πόλη ανήκει στον κόσμο της και στη νεολαία!
  • Τους φοιτητικούς, εκπαιδευτικούς και πολιτιστικούς συλλόγους να οργανώσουν το πολιτιστικό περιεχόμενο, τη δημιουργική απασχόληση των μικρών παιδιών που θα είναι στην πλατεία.
  • Για συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης για ευάλωτους συμπολίτες μας.
  • Κάθε πολιτικό/συνδικαλιστικό φορέα να καταδικάσει την προσπάθεια εγκληματικών συμμοριών να ορίσουν την πολιτική συζήτηση με όρους μίσους και ευθείας απειλής βίας.
  • Την Κυβέρνηση, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Αστυνομία να μην επιτρέψουν την οργανωμένη κίνηση εγκληματικών ομάδων, να μην τους δεχτούν στην πόλη.

 

 Ας είμαστε όλοι και όλες εκεί, αξίζει τον κόπο…

Κοζάνη 16/12/2022

«Αριστερή Συμπόρευση για την Ανατροπή στη Δυτική Μακεδονία»

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.