Πέντε ανήλικοι συνελήφθησαν για απόπειρα ομαδικού βιασμού συμμαθήτριάς τους σε γυμνάσιο της Κορίνθου



 

Πέντε μαθητές ηλικίας από 13 έως 16 ετών συνελήφθησαν στην Κόρινθο. Φέρονται να επιτέθηκαν σε ανήλικη συμμαθήτριά τους, να την ακινητοποίησαν και εν συνεχεία να αποπειράθηκαν να την βιάσουν.

Σύμφωνα με το korinthostv, το απόγευμα της Τετάρτης, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου η 45χρονη μητέρα του κοριτσιού και κατήγγειλε ότι πέντε συμμαθητές της κόρης της αποπειράθηκαν να τη βιάσουν και μάλιστα μέσα στο προαύλιο του σχολείου τους.

Πληροφορίες από το  ίδιο ρεπορτάζ αναφέρουν πως  η κοπέλα καταγγέλλει ότι το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης ενώ το 14χρονο κορίτσι ήταν στο σχολείο της. Σύμφωνα με την καταγγελία, το κορίτσι δέχτηκε την επίθεση στον προαύλιο χώρο, όμως προβάλλοντας αντίσταση κατάφερε να ξεγλιστρήσει από τα χέρια των συμμαθητών της και να απομακρυνθεί τρέχοντας από το σημείο.

Η Ασφάλεια, μετά από προανάκριση, κατάφερε να ταυτοποίηση και να συλλάβει τους δράστες. Αυτή την ώρα είναι στα δικαστήρια Κορίνθου. Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία της Κορίνθου.

korinthostv

2 σχόλια στο άρθρο “Πέντε ανήλικοι συνελήφθησαν για απόπειρα ομαδικού βιασμού συμμαθήτριάς τους σε γυμνάσιο της Κορίνθου

  1. Το μόνο μάθημα που εμπνέει ήθος είναι το μάθημα των θρησκευτικών. ΟΜΩΣ
    -21 Μαρ 2017 Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ στο Κείμενο Θέσεων του Κεντρικού Συμβουλίου γιά το 1ο συνέδριο μεταξύ άλλων αναφέρεται ως άκρως αναχρονιστική η πρωινή προσευχή στα σχολεία.
    -Ἀπόσυρση μὲ παρέμβαση Σταύρου Καλαφάτη μαζικῆς Ἐρώτησης βουλευτῶν τῆς Ν.Δ. γιὰ τὰ Θρησκευτικὰ tovima 4-2-20

    -Χριστέ, βγες έξω από τα σχολεία. Εμείς δεν θέλουμε αγίους . Εμείς θέλουμε αγρίους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.