Αναβιώνει στις Δικαστικές αίθουσες η υπόθεση Πολύζου στην Κοζάνη : Περιύβριση νεκρού & πλαστογραφία από κοινού οι κατηγορίες – Λόγους υγείας για την Δέσποινα Κουτσέγκου



 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

Δικάζονται σήμερα Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022, στο Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης, τα πλημμελήματα για περιύβριση νεκρού και πλαστογραφία από κοινού των δύο κατηγορουμένων, της Δέσποινας Κουτσέγκου και του Χρήστου Ντιο από την Σιάτιστα Κοζάνης.
 Προηγουμένως τον Νοέμβριο του 2016 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καστοριάς, κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του γιου τους, του άτυχου Κωστή Πολύζου, μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο, ενώ σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, κρίθηκαν εκ νέου ένοχοι χωρίς ελαφρυντικά.

Στις Δικαστικές αίθουσες παραβρέθηκε μόνο ο πατριός του Κωστή, ο Χρηστος Ντιος , ενώ η μητέρα του άτυχου Κωστή Πολύζου, δεν παραστάθηκε, επικαλούμενη λόγους υγείας.
Οι μάρτυρες της συγκλονιστικής υπόθεσης κλήθηκαν από το Δικαστήριο, προκειμένου να καταθέσουν εκ νέου, ενώ ο επιστήθιος φίλος του Κωστή, ο Σπύρος Καλαμπούκας, ήταν για ακόμη μια φορά παρών στο δικαστικό του καθήκον.
Η δίκη αναμένεται εντός της ημέρας να ολοκληρωθεί, ενώ θα έχει ενδιαφέρον και η εξέλιξή της .

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.