Χρηματοδότηση από την ΠΕ Κοζάνης του έργου της αντικατάστασης των στεγών στο ορειβατικό καταφύγιο ΕΟΣ Κοζάνης στη θέση Λαγομάνα

 

Την έγκριση υποβολής Πρότασης στο ΕΑΠ 2012-2016  για την αντικατάσταση των στεγών του ορειβατικού καταφυγίου Ελληνικού Ορειβατικού Συνδέσμου (ΕΟΣ) Κοζάνης εισηγήθηκε η αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Κατερίνα Δαδαμόγια κατά  την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της 13ης Δεκεμβρίου 2022.

Το έργο, προϋπολογισμού 16.000 ευρώ, αφορά στην αντικατάσταση των στεγών του κτιρίου που χρησιμοποιείται ως ορειβατικό καταφύγιο στη θέση Λαγομάνα, εκτός οικισμού της Τ.Κ. Καταφυγίου του Δήμου Βελβεντού.  Το οίκημα έχει κατασκευαστεί με φροντίδα των μελών του ΕΟΣ και η παλαιότητά του σε συνδυασμό με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες στην περιοχή καθιστούν δυσχερή την συντήρησή του.

Πρόκειται για ένα έργο που βελτιώνει τις υπάρχουσες υποδομές με σκοπό την ημερήσια ή ολιγοήμερη εξυπηρέτηση ορειβατών, αναρριχητών, πεζοπόρων, χιονοδρόμων, ποδηλατών και ερευνητών της φύσης. Το έργο αποτελεί μέρος του σχεδιασμού της ΠΕ Κοζάνης για ανάδειξη του ορειβατικού- φυσιολατρικού τουρισμού και τη βελτίωση των τουριστικών υποδομών.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Χρηματοδότηση από την ΠΕ Κοζάνης του έργου της αντικατάστασης των στεγών στο ορειβατικό καταφύγιο ΕΟΣ Κοζάνης στη θέση Λαγομάνα

 1. Ολόκληρη περιφέρεια…ασχολείται με τη στέγη ενός κτιριου!
  Τώρα θα γεμίσει η Δ.Μ με τουριστες !
  Τόση ψευτιά,τόση υποκρισια!
  Το όραμα σας επιτελικοι μπουρδολογοι ,όσο πιάνει μια σκεπή ενός δωματιου!
  Και η δίκαιη μετάβαση στα πράσινα αλογα;
  Και η περίφημη ανάπτυξη του εθνικού κλοουν;του μασκαρα;
  Του παπαθαναση;του παπαμουσουρούλη;
  Μεγαλόπνοα εργα!
  Οργασμός ανάπτυξης !
  Θα το φέρει ο Μπαιντεν στο Κογκρεσο!
  Φτιάξτε και την καμινάδα,για να βγει ο Αη Βασίλης,μην εγκλωβιστει ο δόλιος,Χριστουγεννιατικα!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.