Προμήθεια εξοπλισμού στίβου για το Δ.Α.Κ. Κοζάνης από την ΠΕ Κοζάνης



 

Την έγκριση δαπάνης που αφορά αγορά καινούργιου εξοπλισμού στο Δ.Α.Κ. Κοζάνης εισηγήθηκε η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης στην οικονομική επιτροπή της 13 ης Δεκεμβρίου.

Η δαπάνη αφορά την αντικατάσταση των βαλβίδων του μήκους- τριπλούν, τη σκάφη του επί κοντώ, τις σφαίρες ρίψεων και τους σηματοδότες διαδρομών προκειμένου το στάδιο της Κοζάνης να έχει όλες τις προδιαγραφές για την διοργάνωση πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 11.725 ευρώ.

Η Περιφερειακή αρχή στηρίζει και προάγει το αθλητικό ιδεώδες και συμβάλλει έμπρακτα στην βελτίωση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς ώστε φιλοξενούνται στην περιοχή μεγάλες διοργανώσεις.

Σχολιάστε

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.