Δήμος Κοζάνης: Χειροτεχνίες στην Παιδιατρική Κλινική του Μαμάτσειου από τα μέλη του ΚΔΑΠ μεΑ



 

Στη χριστουγεννιάτικη πλατεία της Κοζάνης βρέθηκαν τα μέλη του ΚΔΑΠ μεΑ της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης, το πρωί της Τρίτης 13 Δεκεμβρίου 2022.

Με πολύ κέφι και περίσσια αγάπη τα μέλη του ΚΔΑΠ μεΑ κατασκεύασαν, χρωμάτισαν και στόλισαν χειροτεχνίες στο Ζαχαρόσπιτο,  με σκοπό να τις χαρίσουν στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

Την επόμενη συνοδευόμενα από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού, Γρηγόρη Τζουμερκιώτη και τους εκπαιδευτές τους, μετέβησαν στο Νοσοκομείο για να εκπληρώσουν την επιθυμία  τους.

Ο Διοικητής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου, Δημήτρης Σιόλιος,  οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της παιδιατρικής κλινικής τους υποδέχτηκαν με πολλή χαρά.

Παρέλαβαν τα δώρα για τα παιδάκια  που νοσηλεύονται, αντάλλαξαν ευχές και μέσα από το φωτογραφικό φακό στέλνουν μηνύματα αισιοδοξίας και χαράς σε όλους!

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.