Γιάνης Βαρουφάκης από “Μαμάτσειο” Κοζάνης: “μαζί με αλλά κόμματα και το Μερα25 θα καταργήσουμε το νομοσχέδιο που καταργεί ολόκληρο το Ενικό Σύστημα Υγείας” (βίντεο)



Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR
Ο Γραμματέας του Μερα25 Γιάνης Βαρουφάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΙΝΥΔ Τριαντάφυλλο Τριανταφυλλίδη και εργαζόμενους του νοσοκομείου, το πρωί της Τετάρτης.
Ο κ. Βαρουφάκης τόνισε πως “θέλουμε νέα νοσοκομεία αλλά στο πλαίσιο ενός δικτύου έτσι ώστε οι ασθενείς και πολίτες να είναι κοντά σε αυτό”.
Ο πρόεδρος της ΕΙΝΥΔ Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης “ευχαριστούμε τον γραμματέα του Μερα25 που μετά τον πρόεδρο του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα έψαξε να βρει αλήθειες για τα θέματα της υγείας στην περιοχή μας. Αναλύσαμε το ζήτημα της υποστελέχωσης του νοσοκομείου μας των μετακινήσεων, των γιατρών και τα κεντρικά ιατρικά θέματα. Οφείλω να πω πως ήταν πολύ ενημερωμένος. Τον ευχαριστούμε και είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα κόμματα να τους ενημερώσουμε για τα προβλήματα της υγείας”.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.