Xριστουγεννιάτικη παιδική κωμωδία από το ‘Θέατρο ΠΑΡΕA’ «Τι γεύση έχει ο Αι – Βασίλης;»



 

Το «Θέατρο ΠΑΡΕΑ» παρουσιάζει τη χριστουγεννιάτικη παιδική κωμωδία «Τι γεύση έχει ο Αι – Βασίλης;» σε κείμενο και σκηνοθεσία Δώρας Σιαλβέρα.

Όμορφα σκηνικά, γεμάτα χρώματα, μουσική και πολύχρωμοι φωτισμοί δημιουργούν μια μαγική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, προσφέροντας μια μοναδική, ξεκαρδιστική, διαδραστική παράσταση για τους μικρούς αλλά και για τους μεγάλους θεατές.

 

Λίγα λόγια για την παράσταση

Σε μια εποχή όπου τα παιδιά είναι προσκολλημένα στα κινητά και τα tablet, σε μια εποχή όπου τα παιδιά περνάνε πολλές ώρες την ημέρα πίσω από μια οθόνη και έχουν πάψει να παίζουν αληθινά, ένα μικρό κορίτσι, η Αγάπη, μαζί με τη γιαγιά της τη Φροσούλα, την πιο διαβόητη κυνηγό καλικάντζαρων σε ολόκληρο τον πλανήτη, προσπαθούν να ξαναζωντανέψουν για τα παιδιά τη μαγεία των Χριστουγέννων….

Όμως ο Άγιος Βασίλης έχει εξαφανιστεί και χωρίς τον Άγιο Βασίλη πώς θα ξαναζωντανέψει η μαγεία των Χριστουγέννων;

Μα που έχει πάει ο Άγιος Βασίλης; Γιατί εξαφανίστηκε; Μήπως τον έφαγε κάποιος; Κι αν τον έφαγε, τι γεύση έχει; Όλα αυτά θα τα ανακαλύψουμε παρέα με τον Μπλουμ το ξωτικό και τους τρείς καλικάντζαρους, τον Φρούλη, τον Τσαλαβουτοτουλουμπίτσα και τον Κωλοτουμπάκη, που κάθε χρόνο τέτοιες μέρες ανεβαίνουν στη γη για να κάνουν ποοοολλλέεεεεςςςς καλικαντζαριές……

 

Η χαρά μας γι’ αυτή την παράσταση είναι μεγάλη γιατί για πρώτη φορά συμμετέχουν παιδιά, έφηβοι και ενήλικες από τα θεατρικά μας εργαστήρια !!!

Γιατί στο Θέατρο ΠΑΡΕΑ γινόμαστε μια μεγάλη ΘΕΑΤΡΟΠΑΡΕΑΑΑΑΑ!!!

 

Συντελεστές:

Κείμενο- Σκηνοθεσία: Δώρα Σιαλβέρα

Χορογραφίες: Στέλλα Ζήκου

Μουσική Επιμέλεια: Μάνος Κόμπος

Τραγουδούν: Κατερίνα Τσιάρα, Κωνσταντίνα Τεντόγλου

Παίζουν:

Μάκης Δαβιδόπουλος

Στέλλα Ζήκου

Κωνσταντίνος Κοζικόπουλος

Τρύφωνας Παγούνης

Λένα Παπαδημητρίου

Νίκη Πλιάκη

Δημήτρης Συνδουκάς

Μαρία Θεοδοσίου

Δημήτρης Παγούνης

Ευαγγελία Πιστόλα

Ιωάννα Πιστόλα

Γωγώ Σβώλη

Ιωάννα Τζιβελεϊδου

 

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:

17 & 18 Δεκεμβρίου 2022

Σάββατο: 6:00 μ.μ.

Κυριακή: 11:30 π.μ. & 6:00 μ.μ.

Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης

Γενική Είσοδος 7€

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.