Τι να κάνετε την μέρα του γάμου σας



Η μέρα του γάμου σας, είναι από τις πιο ξεχωριστές μέρες της ζωής σας, αλλά είναι επίσης υπερβολικά αγχωτική! Αν πλησιάζει ο γάμος σας, αυτό το άρθρο ίσως να βοηθήσει. Στην συνέχεια θα βρείτε κάποια πράγματα, που πρέπει να κάνετε την μέρα του γάμου σας.

 

Σιγουρευτείτε ότι όλα είναι έτοιμα

 

Την μέρα του γάμου σας, όλες οι ευθύνες περνάνε από εσάς. Πρέπει να σιγουρευτείτε ότι η εκκλησία θα είναι έτοιμη την ώρα που θα πάτε, ότι θα είναι στην θέση τους τα κουφέτα και τα ρύζια, ότι ο κουμπάρος δεν θα ξεχάσει τις βέρες, ότι τα παρανυφάκια θα είναι σίγουρα παρόντα, ότι θα είναι έτοιμη η τούρτα και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

 

Δοκιμάστε το νυφικό σας

 

Με το που ξυπνήσετε, μία καλή ιδέα είναι να δοκιμάσετε το νυφικό σας. Δεν θέλετε σε καμία περίπτωση να έρθει η ώρα να ντυθείτε και να μην σας κάνει το νυφικό σας ή να είναι λερωμένο ή να είναι σκισμένο ή γενικά να είναι σε κατάσταση, που δεν μπορείτε να το φορέσετε. 

 

Για αυτό, είναι καλό να το δοκιμάσετε στην αρχή της μέρας, ώστε να έχετε χρόνο να βρείτε κάποια εναλλακτική, έστω και τελευταία στιγμή.

 

Φτιάξτε τα μαλλιά σας νωρίς

 

Τα μαλλιά είναι πολύ σημαντικά για το συνολικό λουκ σας, την μέρα του γάμου σας. Φροντίστε να φτιάξει τα μαλλιά σας κάποιος επαγγελματίας κομμωτής, ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο καλύτερο γίνεται. 

 

Μην αμελήσετε να χρησιμοποιήσετε κάποια προϊόντα περιποίησης μαλλιών olaplex και moroccanoil, ώστε τα μαλλιά σας να λάμπουν και να φαίνονται υγιέστατα. 

 

Βαφτείτε νωρίς

 

Το βάψιμο είναι κάτι που δεν θέλετε να καθυστερήσετε, για τον λόγο ότι αν κάτι πάει λάθος, θα πρέπει να το αρχίσετε από την αρχή! 

 

Καλό είναι να έχετε αρκετό χρόνο μόνο για το βάψιμό σας, ώστε να υπάρχουν περιθώρια για λάθη. 

 

Φροντίστε επίσης, το βάψιμο να το αναλάβει κάποιος ειδικός, ώστε να είναι επαγγελματικό και άψογο.

 

Κάντε διαλογισμό

 

Είναι λογικό να είστε γεμάτοι με άγχος λίγες ώρες πριν τον γάμο σας. Συνεπώς, είναι καλή ιδέα να κάνετε διαλογισμό για κάποια ώρα, ώστε να διώξετε όσο περισσότερο από το άγχος είναι δυνατόν. 

 

Θέλετε να απολαύσετε τον γάμο σας χωρίς άγχος και δυσφορία, οπότε λίγος διαλογισμός σίγουρα θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να περάσετε τέλεια την μέρα με τον σύζυγό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

2 σχόλια στο άρθρο “Τι να κάνετε την μέρα του γάμου σας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.