Ο Αθλητικός Όμιλος Τοξοβολίας Κοζάνης «ΤΟΞΟΚΛΥΤΟΙ» πραγματοποίησε στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης τον 6ο ενδοσυλλογικό αγώνα

 

Τη Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, ο Αθλητικός Όμιλος Τοξοβολίας Κοζάνης «ΤΟΞΟΚΛΥΤΟΙ», πραγματοποίησε στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ Λευκόβρυσης τον 6ο ενδοσυλλογικό αγώνα για την απόκτηση κονκάρδας, ολοκληρώνοντας τη φετινή αθλητική χρονιά 2022-23. Ο φετινός αγώνας είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς είναι ο πρώτος μετά από αρκετό χρονικό διάστημα και συνοδεύτηκε από πολλές επιτυχίες των μικρών και μεγάλων αθλητών μας.
Το Δ.Σ. εκφράζει τα συγχαρητήριά του σε όλους τους αθλητές/τριες για τη συμμετοχή και τις επιδόσεις τους, αλλά και τους γονείς που τίμησαν με την παρουσία τους και τα άπειρα χαμόγελά τους αυτή τη διοργάνωση-θεσμό και για τη στήριξη τους σε κάθε εκδήλωση του συλλόγου. Τέλος, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή κονκάρδων βράβευσης από τα μέλη του ΔΣ προς όλους τους αθλητές που τις κατέκτησαν. Τα χαμόγελα όλων των αθλητών/τριών είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας.
Να έχουμε πάντα επιτυχίες και πάνω απ’ όλα να απολαμβάνουμε το άθλημα!

Με αθλητικούς χαιρετισμούς το ΔΣ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.