1ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας: Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης η «Ομπρέλα Προστασίας»



 

Το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης στολίζει η «Ομπρέλα Προστασίας» που δημιούργησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των τμημάτων Ε1΄ και Ε2΄ του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας.

Με αφορμή την ημέρα μνήμης Εθνικών Ευεργετών, 30 Σεπτεμβρίου, συμμετείχαν σε μια σειρά δραστηριοτήτων πάνω στη ζωή και το έργο των Εθνικών Ευεργετών, με καταγωγή από τη Σιάτιστα, Νικολάου και Λεωνίδα Παπαγεωργίου. Την ομπρέλα είχαν παραδώσει τα παιδιά με τους δασκάλους τους, κ. Μαρία Κουγιούφα και κ. Μιχάλη Δούβλο, στις 11 του Οκτώβρη 2022 κατά την επίσκεψή τους στο εργοστάσιο Παπαγεωργίου CPL Hellas AE στη Σιάτιστα.

Τους μαθητές και τις μαθήτριες υποδέχτηκε τότε ο κ. Γεώργιος Παπαγεωργίου ο οποίος αφού ευχαρίστησε θερμά τα παιδιά για την τιμή στο πρόσωπο των Εθνικών Ευεργετών, συγκινημένος διαισθάνθηκε τη χαρά του πατέρα του, Νίκου Παπαγεωργίου, αν έβλεπε από κοντά την ομπρέλα προστασίας, αυτή τη δημιουργία παιδιών.

Η παρουσίαση της εικόνας με την ομπρέλα προστασίας στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης σκόρπισε χαμόγελα ικανοποίησης στα πρόσωπα των παιδιών. Θυμίζουμε ότι μια ίδια ομπρέλα στολίζει και τον χώρο υποδοχής στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας.

Ένα μικρό αλλά με πολλή αγάπη αφιέρωμα, κοσμεί το μεγαλύτερο νοσοκομείο της βόρειας Ελλάδας.

Ένα αφιέρωμα από παιδιά της γενέτειρας των Εθνικών Ευεργετών, Νικολάου και Λεωνίδα Παπαγεωργίου.

Χτίζοντας γέφυρες σχολείου και κοινωνίας…

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.