Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου 1940 στη Σιάτιστα – δηλώσεις Δημάρχου Βοΐου κ. Ζευκλή και Βουλευτή Κοζάνης κ. Αμανατίδη



Τάνια Ώττα για το KOZANILIFE.GR

Στις εκδηλώσεις εορτασμού για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 στη Σιάτιστα του Δήμου Βοΐου παρέστη ο Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης κ. Γιώργος Αμανατίδης. 

Μετά το πέρας της παρέλασης ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Χρήστος Ζευκλής και ο Βουλευτής κ. Αμανατίδης έδωσαν το δικό του μήνυμα για την ημέρα. 

 

 

2 σχόλια στο άρθρο “Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου 1940 στη Σιάτιστα – δηλώσεις Δημάρχου Βοΐου κ. Ζευκλή και Βουλευτή Κοζάνης κ. Αμανατίδη

  1. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ Λέμε ναι σε μιά σύγχρονη ΕΛΛΑΔΑ.

    Της δημογραφικής κατάρρευσης ,της γκριζοποίησης της ελληνικής γεωγραφίας, της υιοθέτησης της εχθρικής ενέργειας της λαθρομετανάστευσης ,της ιατρικής δικτατορίας, της επίσημης αποδοχής του δόγματος της παγκοσμιοποίησης, της κατάργησης του Συντάγματος όπως έχουν επισημάνει έγκριτοι επιστήμονες όπως ο καθηγητής Κασιμάτης, και άλλοι.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ !!!!!

  2. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ Λέμε ναι σε μιά σύγχρονη ΕΛΛΑΔΑ.

    -Το εθνικό μας σπορ : βιασμοί -κάθε εβδομάδα του 2020 ένα παιδί έπεφτε θύμα βιασμού.
    -Οι έφηβοι «πνίγονται» στο αλκοόλ. Διαστάσεις επιδημίας τείνουν να λάβουν στην Κρήτη τα περιστατικά ανηλίκων που μεταφέρονται σε κατάσταση οξείας μέθης σε νοσοκομεία.
    -Η οπαδική βία «σαρώνει» τη χώρα: Ενα επεισόδιο κάθε 3 ημέρες το 2021 in.gr 2-2-22
    – η χώρα μας είχε την υψηλότερη θνησιμότητα στους χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών ουσιών σε Ευρώπη, Αμερική και Αυστραλία! 24-9-22 NewsBreak
    -Πολιτισμικός αφελληνισμός (γλώσσα και ιστορική συνείδηση), οικονομική χρεοκοπία με εξευτελιστική επιτρόπευση.
    – Μάστιγα οι παιδικές συμμορίες PRIME NEWS 25/09/2022
    -Σε έξαρση το φαινόμενο της παιδικής εργασίας στη Θεσσαλονίκη ΟΚΤ. 2022

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.