Εκλογές στον Σύνδεσμο Φιλολόγων Κοζάνης



 

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς φιλολογικούς συνδέσμους της Ελλάδας, με πλούσια δράση σε διάφορους τομείς (επιμορφωτικές δράσεις, κύκλους διαλέξεων,

μαθητικές εκδηλώσεις, συνεργασία με τοπικούς και πανελλήνιους φορείς, εκδόσεις), χάρη στη δημιουργική συνεργασία των μελών του Δ.Σ. και την ενεργό συμμετοχή των δεκάδων εγγεγραμμένων μελών του. Οι εκδηλώσεις του χαίρουν εκτίμησης σε όλη την Ελλάδα και για αυτό πρέπει να είμαστε περήφανοι όλοι εμείς, που ανήκουμε στον Σύνδεσμο Φιλολόγων Κοζάνης.

Για να συνεχίσει το σημαντικό του έργο ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης, χρειάζεται τη στήριξη όλων μας. Το απερχόμενο Δ.Σ. του Συνδέσμου προσκαλεί όλους/-ες τους/τις αποφοίτους φιλολογικών σχολών της Π.Ε. Κοζάνης, είτε εργάζονται σε σχολεία είτε όχι, να εγγραφούν και να συμμετάσχουν στις εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ. την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022. Για την εξυπηρέτηση των συναδέλφων, οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν με ταυτόχρονες κάλπες σε Κοζάνη, Πτολεμαΐδα και Σέρβια. Επίσης, καλεί τους/τις αποφοίτους φιλολογικών σχολών της Π.Ε. Κοζάνης, είτε εργάζονται σε σχολεία είτε όχι, που ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ., να αποστείλουν email στη διεύθυνση του Συνδέσμου (sfkozanis@gmail.com) μέχρι τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, με το ονοματεπώνυμο και τα πλήρη στοιχεία τους, για να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια.

Έχουμε ανάγκη από ισχυρές συλλογικότητες, που θα αναδεικνύουν και θα ενισχύουν το εκπαιδευτικό μας έργο και τον πολιτισμικό μας πλούτο. Ας δυναμώσουμε τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Κοζάνης με τη συμμετοχή μας στις εκλογές και στα ψηφοδέλτια.

Για το Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος  Δρ Γεώργιος Δελιόπουλος

Η Γραμματέας Γερούση Ελένη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.