Αγιασμός στο Γυμνάσιο και Γενικό Λύκειο Βελβεντού



Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12/09/2022 αγιασμός στο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου-Λυκείου Βελβεντού παρουσία του Δημάρχου Βελβεντού κ. Μανώλη Στεργίου, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Γ. Γκίκα, του Προέδρου του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βελβεντού κ. Αθ. Αθανασόπουλου, της Διευθύντριας και του Αν. Προϊσταμένου των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ειρ. Αγγέλη και Χ. Γάγα, της Προέδρου κ. Σταμάτη και των μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου-Λυκείου Βελβεντού.

Η νέα Διευθύντρια του Λυκείου Βελβεντού κ. Τσιακμάκη καλωσόρισε τους νέους και τους παλιούς μαθητές/-τριες και εκπαιδευτικούς, ευχαρίστησε το Δήμο για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου και ευχήθηκε καλή χρονιά.

Η νέα Διευθύντρια του Γυμνασίου Βελβεντού κ. Αναστασία Πάτσιου καλωσόρισε με τη σειρά της νέους και παλιούς μαθητές/-τριες και εκπαιδευτικούς, ευχήθηκε καλή συνεργασία, υγεία και καλή σχολική χρονιά.

Η Διευθύντρια του ΓΕΛ Βελβεντού
Στέλλα Τσιακμάκη

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.