Ταξίδεψαν και φέτος στο Λονδίνο οι μαθητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών DAVID στην Κοζάνη – Δείτε φωτογραφίες



Φέτος οι μαθητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών DAVID είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν οχταήμερη εκδρομή στο Λονδίνο!  

Επισκέφτηκαν πολλά αξιοθέατα όπως το Buckingham Palace, Big Ben, Tower Bridge, περπάτησαν σε μοναδικά τεράστια πάρκα όπως το Hyde Park, Green Park and St James’ Park. Στην συνέχεια ανέβηκαν στο London Eye – το μάτι του Λονδίνου – όπου θαύμασαν την πόλη του Λονδίνου από 135μ ύψος. 

Επίσης, επισκέφτηκαν το London Zoo για να δουν από κοντά ζώα απ’ όλες τις ηπείρους, το London Dungeons και Shrek που λάβανε μέρος σε ένα διαδραστικό θέατρο, το London Sealife Aquarium – το ενυδρείο – με πολλά είδη ψαριών και θηλαστικών, τη Madame Tussards όπου είδαν κέρινα ομοιώματα μεγάλων προσωπικοτήτων και το Greenwich Observatory – το αστεροσκοπείο του Γκρήνουιτζ – όπου πάτησαν επάνω στο Μεσημβρινό και είδαν το Cutty Sark Ship  ένα πλοίο του 1869 που μετέφερε τσάι στο Λονδίνο από την Κίνα και μαλλί από την Αυστραλία. 

Οι μέρες γεμάτες και εκπαιδευτικές με επισκέψεις στο British Museum – το Βρετανικό Μουσείο – με τα Ελληνικά Ελγίνεια Μάρμαρα, το Natural History Museum – το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας – για να αντικρύσουν τους δεινόσαυρους και  την National Gallery – την Εθνική Πινακοθήκη – όπου θαύμασαν έργα του Van Gogh, Michael Angelo, Picasso κι άλλα. Επίσης, είδαν τα αξιοθέατα από το ποταμό Thames με την κρουαζιέρα και από το τελεφερίκ που διασχίζει από τη μια όχθη στην άλλη. 

Οι ποδοσφαιρόφιλοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το γήπεδο της Arsenal και οι θεατρόφιλοι παρακολούθησαν την θεατρική παράσταση The Lion King. 

Φυσικά άδραξαν την ευκαιρία για ψώνια στο γνωστό πολυκατάστημα Harrods και σε άλλους εμπορικούς δρόμους και πλατείες όπως η Oxford Street, Regents Street, Carnaby Street, Leicester Square, Piccadilly Circus, Covent Garden και Camden Town. 

Η εμπειρία αυτή θα μείνει αξέχαστη στους μαθητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών DAVID και η Διευθύντρια Lucy David εύχεται σε όλα τα παιδιά του κόσμου υγεία και να διδάσκονται ξένες γλώσσες ώστε να ανοίξουν τα φτερά τους και να ταξιδεύουν επειδή “Travelling broadens your mind – it leaves you speechless but turns you into a great storyteller.”

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.