Διατηρεί το «απόλυτο» και υπερδιπλασιάζει η Χοφενχάιμ



Γράφει ο Κώστας Φίλιος για το Foxbet

Πλήρες το σημερινό κουπόνι, δύσκολη όμως η διαλογή, καθώς υπάρχουν αρκετά υποψήφια σημεία για ποντάρισμα. Καταλήξαμε στο κατά τη γνώμη μας πιο πιθανό.

Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις στοιχηματικές εταιρίες στην ελλάδα

235. Χοφενχάιμ – Μάιντζ (16:30)

Οι διοικούντες τη Χόφενχαϊμ όταν έδωσαν τα ηνία στον Μπραϊτενράιτερ είχαν ως στόχο να φτιάξει μια ομάδα που αφενός θα παίζει φαντεζί ποδόσφαιρο κι αφετέρου θα έχει αξιόλογη αμυντική λειτουργία, όχι το περσινό… σκορποχώρι, του όσα βάλουμε κι όσα φάμε. Μέχρι στιγμής υπάρχουν αγώνες που το έχει καταφέρει αυτό, όπως οι νίκες επί των Άουγκσμπουργκ (1-0 εντός), Λεβερκούζεν (3-0 εκτός), αλλά και άλλες που απέτυχε, κυρίως εκτός έδρας, με Γκλάντμπαχ (3-1), Ντόρτμουντ (1-0). Ιδιαίτερο το ματς με την Μπόχουμ, όπου γύρισε το 0-2 σε 3-2. Στην έδρα της έχει το «απόλυτο» σε δύο αναμετρήσεις και φιλοδοξεί να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο, αφού δεν έχουν προκύψει απουσίες.

Η Μάιντζ παίζει ένα περίεργο ποδόσφαιρο, χωρίς θέαμα και μόνο ουσία. Στις 5 πρώτες αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς, με τέρματα 5-5. «Όπλο» της οι εκτός έδρας εμφανίσεις, όπου έχει 3/3 νίκες, ενώ αν βάλουμε και το Κύπελλο μετρά «4 στα 4» φέτος. Βέβαια, αν κοιτάξουμε πιο προσεκτικά, θα δούμε πως ήταν επί των Μπόχουμ (ουραγός), Άουγκσμπουργκ (11η) και η πιο πρόσφατη επί της Γκλάντμπαχ, σε ένα ματς όπου στάθηκε αρκετά τυχερή. Η αντίπαλος έχασε κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και η ίδια αξιοποίησε αριθμητικό πλεονέκτημα, σκόραρε με απευθείας φάουλ και πήρε τη νίκη με 1-0. Δε μας αρέσει όπως παίζει η ομάδα του Μπο Σβένσον, θα ποντάρουμε στην ομάδα που υιοθετεί πιο επιθετικό στυλ κι αυτή είναι η Χόφενχαϊμ.

Προγνωστικό: Άσος, στο 2.35

ΥΓ: Άλλα πιθανά σημεία που «εξετάστηκαν» από το σημερινό πρόγραμμα ήταν ο άσος της Χέρτα, το διπλό της Χάνσα Ρόστοκ από τη Β’ Γερμανίας και το διπλό της Βαλένθια (La Liga). Καταλήξαμε στη Χόφενχαϊμ, ως το επικρατέστερο.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.