Εγκαινιάστηκε το επιχειρηματικό πάρκο της Κοζάνης παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη



Παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του επιχειρηματικού πάρκου της Κοζάνης στην ΒΙ.ΠΕ.

Το νέο Επιχειρηματικό Πάρκο Τύπου Β, που ενεργοποιείται στην Κοζάνη, αναμένεται να αποτελέσει, λόγω της απολιγνιτοποίησης, πόλο έλξης για μεγάλες επιχειρήσεις, που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στην περιοχή.

“Μου ανέθεσε ο πρωθυπουργός ένα σπουδαίο έργο σε μια περιοχή, που δεν είχε δοθεί ιδιαίτερη προσοχή”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, κ. Νίκος Παπαθανάσης, κατά την διάρκεια της τελετής των εγκαινίων. “Από το 2019 είδαμε, ότι τα επιχειρηματικό πάρκα έπρεπε να αλλάξουν τρόπο λειτουργίας. Δεν έχουμε πάρκα για να ξεκινήσουν γρήγορα οι επενδύσεις. Είναι δέσμευση μας να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερα πάρκα σε περιοχές της ΔΕΗ. Η λιγνιτική παραγωγή θα συνεχίσει λόγω του πολέμου και το πρόγραμμα θα συνεχιστεί”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την κορδέλα έκοψαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης και ο Υφυπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Από το ertnews.gr

4 σχόλια στο άρθρο “Εγκαινιάστηκε το επιχειρηματικό πάρκο της Κοζάνης παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη

  1. Για γέλια;,για κλαματα;

    - Edit

    Απαντήστε

    Ποιο επιχειρηματικό παρκο;είναι η δεν είναι αρχιψευταραδες;μια αλάνα,μια κολόνα της ΔΕΗ,ένα τραπέζι με τα αγιαστικα,,ένας Λειτουργός του Υψίστου και 7 λειτουργοί του Εμμονικου,του καταστροφέα της Ελλαδας,ένα ψαλίδι, μια κορδέλα και ένας όγδοος,ο ψαλιδοχερης,το Αγίασμα της ανάπτυξης,ανάπτυξη της ψευτιας και της μπουρδολογιας!
    Κι ένα κίτρινο τραπεζοναντηλο,τόσο μακρυ..σαν να θέλει να τους σκεπάσει όλους, να μη φαινονται!

  2. Για γέλια;,για κλαματα;Στέλιος Κ

    - Edit

    Απαντήστε

    Ενας γελωτοποιός και ένας αρλεκινος,σαν τον ψαλιδοχερη,φοράνε στολή με κομμάτια από χρωματιστές κορδέλες,επομένως με τόσα κομμάτια από κορδέλες,θα φτιάξει καινούρια στολη!
    Είναι δυνατόν να ξυπνάς πρωι- πρωί την Κυριακή και να τρέχεις να ψηφίσεις ένα ν λαοπλάνο κλόουν;
    Αντί να πας στο Τσίρκο της επιτελικης μπουρδολογιας και να τον δεις διαζώσης;
    Άκου επιχειρηματικό παρκο….ένας Κρανίου τόπος…

  3. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑΣ.
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ….

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.