Πρόσκληση στην 13η διοργάνωση του Πανελλήνιου Αγώνα Δρόμου «Μνήμες Λιγνίτη»



Το Σωματείο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨ έχει την χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσει στην 13η διοργάνωση του Πανελλήνιου Αγώνα Δρόμου, υπό τον διακριτικό τίτλο ¨Μνήμες Λιγνίτη¨, που συνδιοργανώνει με τη ΔΕΗ Α.Ε  και  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022.

Την Κυριακή το πρωί και ώρα 10.30 π.μ. θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των θανόντων συναδέλφων, στο εκκλησάκι της Αγίας  Βαρβάρας.

Στην αέναη προσπάθεια προκειμένου να αναδειχθεί και να επιβραβευθεί η προσφορά των εργαζομένων της ΔΕΗ, καθώς και η συμβολή & ο ρόλος του λιγνίτη και της περιοχής στην ανάπτυξη της χώρας, το Σωματείο ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨ και η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού σας προσκαλούν στη φετινή διοργάνωση, εκτιμώντας  ότι η παρουσία σας θα προσδώσει ιδιαίτερη τιμή σε μία Πανελλαδική εκδήλωση, που γεννήθηκε στην Ενεργειακή Καρδιά της χώρας και εξελίσσεται και ¨ριζώνει¨ από τη μία άκρη της χώρας στην άλλη. 

Στις 12 (αντί για τις 11) η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου Μνήμες Λιγνίτη την Κυριακή 11/9/2022

Σεβόμενοι, πρωτίστως, την μνήμη ενός νέου ανθρώπου που έφυγε από τη ζωή τόσο αδόκητα και προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα στην κυκλοφορία (λόγω κοινής ώρας αγώνα & κηδείας), ενημερώνουμε ότι έπειτα από συνεννόηση με την Διεύθυνση Τροχαίας Πτολεμαΐδας η εκκίνηση του αγώνα μεταφέρετε κατά μία ώρα που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Για το Σωματείο Παραγωγής

Ηλεκτρικής Ενέργειας «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» ΔΕΗ Α.Ε

Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Μόσχος Μόσχου                                                Αθανάσιος Μάστορας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.