Συνάντηση του προέδρου του Δ.Σ. του ΣΦΕΑΠΟ και του εμπνευστή του Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου του Όρλιακα με τον Μητροπολίτη Γρεβενών



Μια εξαιρετική συνάντηση είχαν στην Μητρόπολη Γρεβενών, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΦΕΑΠΟ κο Γιώργος Νούτσος και ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου, αστροφυσικός και εμπνευστής του μεγαλόπνοου έργου του Εκπαιδευτικού Αστρονομικού Πάρκου του Όρλιακα κος Θανάσης Οικονόμου, με τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Δαυίδ

Συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και κοινών στοχεύσεων.

Ενημερώσαμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας για την πορεία του έργου του ΕΑΠΟ και τις προοπτικές ολοκλήρωσής του.

Συμφωνήσαμε στην αναγκαιότητα να επενδύσουμε στον πολιτισμό, στην εκπαίδευση και στην γνώση, σαν στοιχεία, που αυταπόδεικτα εξυψώνουν τον άνθρωπο σε αξία ιδιαίτερη και υψηλή, πιστή σε πιστεύω, ηθική, αρχές και αξίες, πράγματα που αποτελούν και προτάγματα της Εκκλησίας μας και των διδαχών της. 

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ.Δαυίδ, μας ενημέρωσε για το έργο, τις στοχεύσεις και τις σημαντικές πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει στην κατεύθυνση αυτή η Μητρόπολη Γρεβενών και μας ευχήθηκε ταχεία ευόδωση των στόχων που έχουμε θέσει, προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας.

Για το Δ.Σ. του ΣΦΕΑΠΟ

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Νούτσος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.