Πραγματοποιήθηκε η δημόσια διαβούλευση στον Βαθύλακκο για την καταγραφή αλλά και προτάσεις για εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα της καθημερινότητας



«Τα παράπονα στο Δήμαρχο»

Βραδιά “άμεσης δημοκρατίας” χθες βράδυ στο Βαθύλακκο με τη συμμετοχή πολλών δημοτών, όχι μόνο στην καταγραφή αλλά και με προτάσεις για εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα της καθημερινότητας.

    Δημόσια διαβούλευση, και “ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ” είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν ΆΜΕΣΑ οι δημότες του Βαθυλακκου έχοντας απέναντι τους τον Δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου . 

    Ο αν.πρόεδρος Βαθυλάκκου κ. Γιώργος Παταπούδης αφού έκανε έναν απολογισμό πεπραγμένων στη συνέχεια ανέλυσε τα προβλήματα της τοπικής κοινότητας.

     Η τοποθέτηση του δημάρχου, ανέλυσε το συνολικό έργο που έγινε στο δήμο σε βάθος τριετίας, έδωσε έμφαση στην απορρόφηση και χρησιμοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων  αλλά και τον μελλοντικό επιχειρησιακό σχεδιασμό έργων που θα γίνουν. Ζήτησε να έχει λεπτομερή ενημέρωση από τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων για τα προβλήματα αλλά και την υλοποίηση των παρεμβάσεων που γίνονται σε κάθε κοινότητα. 

    Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι δημότες που εξέφρασαν με τη σειρά τους τα προβλήματα της καθημερινότητας που αναζητούν λύσεις από τη δημοτική αρχή. Παρόντες ήταν και οι σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης κύριοι, κύριοι Β. Κωνσταντόπουλος και Λ. Σπυρίδου. 

    Ο Δήμαρχος τα κατέγραψε, εξέτασε από κοινού με τους δημότες, πιθανές λύσεις  και υποσχέθηκε στην επόμενη συνάντηση η πλειοψηφία τους να έχει επιλυθεί.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.