Ιστορική συναυλία του Χ. Νικολόπουλου με τις τρεις κυρίες του Ελληνικού τραγουδιού στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Μια συναυλία που θα μείνει για πολύ καιρό στις μνήμες του κόσμου ήταν η χθεσινή. Με τις τρεις ξεχωριστές οικίες, λαϊκές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου Βιτάλη, Γλυκερία και Πίτσα Παπαδοπούλου στο κλειστό της Λευκόβρυσης Κοζάνης, το βράδυ της Τετάρτης 31 Αυγούστου.

Ο διαχρονικός και σύγχρονος λαϊκός συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος μαζί με τις τρεις Μούσες του, έδωσαν ρεσιτάλ επί σκηνής με τον κόσμο να τραγουδά, τραγούδια και ερμηνείες που άφησαν ιστορία στο Ελληνικό πεντάγραμμο.

Η σκηνή φωτίστηκε με γνώριμα ηχοχρώματα, χαρακτηριστικές χροιές, οικεία πρόσωπα και τραγούδια αγαπημένα.

Να θυμίσουμε πως κάτι τόσο ξεχωριστό είχε να γίνει από τη κορυφαία μουσική συνάντηση που διοργάνωσε ο σύλλογος ΑμεΑ Κοζάνης, στο ΔΑΚ, αρχές Σεπτεμβρίου του 2015 με τρεις φωνές που συνεχίζουν να γράφουν τη δική τους ιστορία Γλυκερία, Νταλάρα και Βιτάλη.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας δυτικής Μακεδονίας Μιχάλης Μίγγος, στάθηκε στην στήριξη του κόσμου που για ακόμη μια φορά αγκάλιασε τόσο ζεστά τον λόγο της συναυλίας και συνάμα τον σύλλογο “κάτι τέτοιο δείχνει ότι ακόμη και σήμερα παρά τις δυσκολίες που όλοι έχουν, υπάρχει ανθρωπιά και ενδιαφέρον στην κίνηση του συλλόγου μας. Τα χρήματα του εισιτηρίου θα διατεθούν για την αγορά ΛΕΥΚΟΥ ΤΑΞΙ που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες ατόμων με αναπηρία”.

Μια εξαιρετική σκέψη και πρωτοβουλία γιατί όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στη ζωή και πρόσβαση στις ανάγκες της καθημερινότητας.

Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR:

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.